NEWSFEED

Welt: Εκεί που είναι ακόμη πραγματικά φθηνές οι διακοπές στην Ελλάδα!

today26/04/2019 2

Φόντο
share close

Αν και ο καιρός ακόμη δεν βοηθά τις σκέψεις για το καλοκαίρι, πολλά ξένα ΜΜΕ κάνουν ήδη τις προτάσεις τους, «στέλνοντας» κόσμο στην Ελλάδα. Ανάμεσά τους και η Welt, που επέλεξε όμως να μην αναδείξει κάποιο νησί της χώρας μας, αλλά προτείνει διακοπές στην Πιερία.

Η γερμανική εφημερίδα έκανε ένα εκτενές αφιέρωμα στη λεγόμενη Ολυμπιακή Ριβιέρα της Πιερίας, ως πρόταση εναλλακτικού τουριστικού προορισμού. «Εκεί όπου οι διακοπές στην Ελλάδα είναι ακόμη πραγματικά φθηνές», είναι ο τίτλος στη διαδικτυακή έκδοση της Welt και το δημοσίευμα σημειώνει: «Η Ολυμπιακή Ριβιέρα ηχεί σαν μια κυριλέ ακτή. Ωστόσο το κομμάτι αυτό της Ελλάδας είναι ευχάριστα ταπεινό και αυθεντικό. Εδώ δεν υπάρχουν ακόμη ξαπλώστρες να καταστρέφουν το τοπίο ενώ οι ξένοι είναι ευπρόσδεκτοι».

Η λεγόμενη Ολυμπιακή Ριβιέρα της Πιερίας άρχισε να γίνεται ευρέως γνωστή τα τελευταία χρόνια, γράφει η Welt. «Στις παραθαλάσσιες περιοχές υπάρχουν ως επί το πλείστον οικογενειακές επιχειρήσεις, καταλύματα, διαμερίσματα, ξενοδοχεία ενός και δυο αστέρων. Για 35-40 ευρώ θα βρει κανείς δίκλινο κοντά στη θάλασσα με πρωινό. Ακόμη και κατά την υψηλή σεζόν. […] Οι ταβέρνες έχουν εξαιρετικά προσιτές τιμές. Διαφορετικά μπορεί να ψωνίσει κανείς οικονομικά τοπικά προϊόντα στη λαϊκή της Λεπτοκαρυάς, εάν θέλει κανείς διακοπές χαμηλού προϋπολογισμού», συνεχίζει το δημοσίευμα, σύμφωνα με την Deutsche Welle.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it