Όλοι μαζί δίνουμε ΟΝΟΜΑ στο Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας! (VIDEO)

0


Spread the love

To Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας, κλείνει 10 χρόνια από την ίδρυσή του! Με την ευκαιρία των 10 χρόνων λειτουργίας, ο Σύλλογος προτίθεται να προχωρήσει στην ονοματοδοσία του Κέντρου Ημέρας με μια πιο σύντομη ονομασία, η οποία να προσδιορίζει και να χαρακτηρίζει σύντομα το έργο, τα συναισθήματα και την προσφορά του Κέντρου στα αυτιστικά άτομα και την τοπική κοινωνία!

Για το λόγο αυτό, σε συνεργασία με τα Μέσα του Ομίλου μας City FM 103,8 – Κανάλι 20 88,6 – Δίαυλος 99,2 – MessiniaRadio.gr και MessiniaWebTV.gr, θα πραγματοποιηθεί μια ψηφοφορία για να δοθεί το πιο κατάλληλο και πρόσφορο όνομα στο Κέντρο!

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ:

1η φάση

Από την Παρασκευή 17 Μαΐου έως και την Παρασκευή 31 Μαΐου: θα περιμένουμε τις προτάσεις του κοινού με μήνυμα, στην αντίστοιχη εφαρμογή που έχει δημιουργηθεί στην ιστοσελίδα του Συλλόγου   www.autismmessinias.gr(ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ -> ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ) και συμπληρώνετε τη φόρμα επικοινωνίας.

https://www.autismmessinias.gr/index.php/onomatodosia-kentrou-imeras

2η φάση

Στις 3 Ιουνίου, επιτροπή, αποτελούμενη από την Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Ημέρας, εκπρόσωπο του Συλλόγου και εκπρόσωπο των Ραδιοφωνικών Σταθμών,  θα επιλέξει τρία ονόματα, με βάση την πρωτοτυπία και την καταλληλότητά τους για την δομή.

3η φάση

Από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου έως και την Κυριακή 23 Ιουνίου, θα ακολουθήσει ψηφοφορία σε εφαρμογή που θα δημιουργηθεί στη σελίδα του Κέντρου Ημέρας στο facebook ¨Κέντρο Ημέρας Παιδιών & Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας¨ και το όνομα που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους θα είναι αυτό που θα πάρει το Κέντρο Ημέρας.

Τέλος,

Στις 28/6 και στην επέτειο των 10 χρόνων λειτουργίας του, σε  ανοιχτή εκδήλωση-γιορτή που θα γίνει στο χώρο του Κέντρου Ημέρας, θα ανακοινωθεί το όνομα του Κέντρου Ημέρας!

Τι είναι το Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας:

Ενός από τα πρώτα εξειδικευμένα Κέντρα Ημέρας για αυτισμό στην Ελλάδα και το μόνο στην Πελοπόννησο, στο οποίο έχουν δεχθεί και δέχονται, θεραπευτική παρέμβαση, εντελώς δωρεάν πάνω από 40 παιδιά και έφηβοι, ηλικίας από 6 ετών έως 18, καθώς και οι οικογένειες τους δέχονται συμβουλευτική υποστήριξη. Από φέτος έχει υπάρξει διεύρυνση του κέντρου και σε μικρότερες ηλικίες (από 2,5 ετών και πάνω). Την ευθύνη λειτουργίας για το Κέντρο Ημέρας, έχει ο Σύλλογος Γονέων, κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας και ελέγχεται από τη Δ/νση Ψυχικής Υγείας του Υπουργείου Υγείας.

www.autismmessinias.gr

 

 

 

Share.


Leave A Reply