Κλείδωσαν μέσα σε αεροπλάνο επιβάτιδα που αποκοιμήθηκε!

0

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα σε πτήση της Air Canada. Συγκεκριμένα, μια γυναίκα αποκοιμήθηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ωστόσο κανείς δεν την σήκωσε με αποτέλεσμα μόλις ξύπνησε να βρεθεί ολομόναχη μέσα στο σκοτεινό αεροσκάφος.

Ο λόγος για την Τίφανι Ανταμς, η περιπέτεια της οποίας αναρτήθηκε από έναν φίλο της στην ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας στο Facebook και προκάλεσε δυσπιστία στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που ζήτησαν διευκρινίσεις από την Air Canada.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, η Ανταμς ταξίδευε από το Κεμπέκ στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πίρσον του Τορόντο αλλά στη διάρκεια της πτήσης αποκοιμήθηκε επηρεασμένη και από το γεγονός ότι καθόταν σε μια σειρά καθισμάτων μόνη της. Οπως η ίδια υποστηρίζει ξύπνησε μέσα σε «απόλυτο σκοτάδι» με το αεροπλάνο να έχει προσγειωθεί με τους επιβάτες και το πλήρωμά του να έχουν αποβιβαστεί.

Ξύπνησε ώρες μετά την πτήση, αλλά δεν είχε μπαταρία
«Νομίζω ότι βλέπω εφιάλτη γιατί, στα σοβαρά, πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό;», έγραψε η καταγγέλλουσα. Η ίδια λέει ότι τηλεφώνησε σε έναν φίλο της μέσα από το αεροπλάνο αλλά η συνομιλία διακόπηκε γιατί έμεινε από μπαταρία.

«Προσπάθησα να επικεντρωθώ στην αναπνοή μου και να ελέγξω την κρίση πανικού μου ενώ ταυτόχρονα επιχειρούσα να φορτίσω το κινητό μου βάζοντάς το σε όποια θύρα USB έβρισκα», αλλά η προσπάθειά της απέβη μάταια γιατί δεν υπήρχε ρεύμα στο αεροσκάφος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr


Share.

Leave A Reply