play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Για άλλη μια μέρα ο καύσωνας θα είναι αισθητός, καθώς προβλέπεται αίθριος καιρός με θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 40 βαθμούς.
Οι υψηλότερες θερμοκρασίες αναμένεται να παρατηρηθούν σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά και Εύβοια. Βροχές ωστόσο αναμένονται από το απόγευμα στα ορεινά της Θράκης και της Μακεδονίας, αλλά στο υπόλοιπο της χώρας, η ζέστη θα παραμείνει ως και την Πέμπτη, όπου και αναμένεται μείωση της θερμοκρασίας και βροχές. Οι άνεμοι θα είναι σήμερα, Τρίτη, βορειοδυτικοί από 3 έως και 5 μποφόρ, ενώ στα νότια πελάγη θα φτάσουν και τα 6 μποφόρ.
Αναλυτικά ο καιρός
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά τις πρωινές ώρες ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 18 έως 38 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
40 θερμοκρασία καύσωνας συνέχεια υψηλή
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS