Η Δέσποινα Βανδή μας δείχνει και τον γιο της Γιώργο, στο Instagram!

0

Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε πρόσφατα μία τρυφερή φωτογραφία μαζί με τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο Νικολαΐδη.

Το τελευταίο διάστημα η γνωστή τραγουδίστρια έχει ποζάρει μαζί με την κόρη της πολλές φορές, ενώ τον γιο της δεν τον βλέπουμε και τόσο συχνά. Η Δέσποινα Βανδή εμφανίζεται πολύ συχνά σε διάφορες εκδηλώσεις μαζί με την κόρη της και σε όλες τις φωτογραφίες φαίνεται πως μεγαλώνοντας έχουν αναπτύξει μία πολύ καλή σχέση.

Ωστόσο, η ίδια είχε να ανεβάσει φωτογραφία μαζί με τον γιο της, Γιώργο, αρκετό καιρό, αφού η τελευταία φορά που πόσταρε φωτογραφία μαζί του ήταν το 2017. Με αφορμή τα γενέθλιά της και το τέλος της παράστασης, όπου πρωταγωνιστεί, τα παιδιά της της έκαναν έκπληξη. Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία μαζί τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Μια πολύ όμορφη έκπληξη με περίμενε στο τέλος της παράστασης σήμερα!Την οργάνωσαν τα παιδιά μου!Συνεργοι,φίλοι και συνεργατες! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου! Με κάνατε πολύ χαρούμενη! #birthdaygirl».

Φαίνεται πως ολόκληρη η παραγωγή της παράστασης «Το Δικό Μας Σινεμά» συνωμότησαν το βράδυ της Κυριακής για να κάνουν μια μεγάλη έκπληξη στην Δέσποινα Βανδή. Ετσι, στο κλείσιμο της παράστασης, η Μελίνα και ο Γιώργος βρέθηκαν πίσω από την διάσημη μαμά τους με μια πελώρια τούρτα για τα γενέθλιά της.

Η Τουρτα που κρατούσε η Μελίνα είχε μια μεγάλη κλακέτα με τον τίτλο της παράστασης όπου πρωταγωνιστεί η Δέσποινα Βανδή. Αμέσως μόλις έσβησε το κεράκι, η τραγουδίστρια δέχτηκε της ευχές και τα φιλιά των συναδέλφων της, με πρώτη την Ελένη Γερασιμίδου. Η Δέσπονα Βανδή δεν σταματούσε να ευχαριστεί τους συναδέλφους της για την έκπληξη.

Δείτε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

 


Share.

Leave A Reply