Μαγιό | Τα λάθη που δεν πρέπει να κάνετε!

0

Το καλοκαίρι έφτασε και αυτό φυσικά σημαίνει άνετα, κομψά μαγιό και εξορμήσεις σε παραλίες, για να απολαύσετε τη θάλασσα και τον ήλιο. Η επιλογή των swimwear είναι κάτι στο οποίο πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή, αφού θα είναι και ο πιο πιστός σύμμαχός σας στους ζεστούς μήνες. Μην ξεχνάτε ότι θα υπάρξουν περιπτώσεις που θα περάσετε μια ολόκληρη μέρα στο αγαπημένο σας beach bar. Γι’ αυτό, το κομμάτι που θα επιλέξετε πρέπει να δείχνει άψογο πάνω σας. Οι περισσότεροι σχεδιαστές και στιλίστες επιμένουν να χωρίζουν τα μαγιό ανάλογα με σωματότυπους και κιλά, ωστόσο εμείς παρακάτω δε θα μείνουμε μόνο σε αυτό, αλλά θα επισημάνουμε και μερικά λαθάκια που οι περισσότερες γυναίκες κάνετε -και ίσως να μην το καταλαβαίνετε καν!

5 Mistakes

1. Φοράτε ακόμα το παλιό μαγιό σας

Σίγουρα υπάρχουν κάποια κομμάτια με τα οποία στην κυριολεξία δηλώνεται ερωτευμένη και μπορεί όντως τη χρονιά που τα αγοράσατε να ήταν super κολακευτικά και εντυπωσιακά. Δυστυχώς όμως τα μαγιό δεν έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, γιατί είναι κατασκευασμένα από ελαστικά υφάσματα τα οποία με τον καιρό ανοίγουν, «ξεχειλώνουν» και φθείρονται. Αυτό λοιπόν, που μπορεί να αγοράσατε πριν από τρία-τέσσερα χρόνια και φορούσατε συνέχεια, πλέον δεν έχει θέση στη summer closet σας. ‘Ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσετε, ώστε να αποφύγετε και δυσάρεστα ατυχήματα, λόγω χαλαρής εφαρμογής.

swimwear-3.jpg

2.  Δεν επιλέγετε το κατάλληλο για τις δραστηριότητές σας

Οι περισσότερες φοράτε το ίδιο μαγιό είτε πρόκειται να κάνετε ηλιοθεραπεία είτε για να κάνετε surf ή να παίξετε beach volley. Ε, λοιπόν αυτό είναι λάθος.  Άλλωστε, γιατί να υπάρχουν διάφορα είδη και πολλές κατηγορίες swimwear, αν είναι να φοράτε τα ίδια παντού; Έτσι, αν πρόκειται να κάνετε sunbathing διαλέξτε το πιο μικροσκοπικό που έχετε, για να πάρετε πιο ομοιόμορφο χρώμα, ενώ εάν σκοπεύετε να κάνετε έντονη σωματική άσκηση, διαλέξτε κομμάτια με καλή κράτηση και σταθερά κουμπώματα και όχι τριγωνάκια -που μπορεί να λυθούν με τη παραμικρή κίνηση.

swimwear-4.jpg

3. Το κάτω μέρος είναι μεγαλύτερο από αυτό που χρειάζεστε

Άλλο ένα μεγάλο λάθος που κάνετε είναι να επιλέγετε το κάτω μέρος του μπικίνι ένα νούμερο μεγαλύτερο από το κανονικό, γιατί πιστεύετε ότι αυτό σας κολακεύει περισσότερο. Όπως είπαμε και παραπάνω, τα μαγιό με τον καιρό ανοίγουν. Οπότε, σκεφτείτε ότι, αν είναι μεγαλύτερο από όσο πρέπει, τελικά θα «σακουλιάσει» και πιο γρήγορα. Όταν τα δοκιμάζετε, δώστε προσοχή στη φόρμα και περπατήστε όσο σας επιτρέπει ο χώρος του δοκιμαστηρίου. Εάν νιώθετε σταθερά όλα τα σημεία του σώματός σας, τότε βρήκατε και το κατάλληλο νούμερο.

 

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: mononews.gr


Share.

Leave A Reply