NEWSFEED

Πώς είναι να ξεκινάς τη δική σου επιχείρηση στα 30

today26/08/2019 1

Φόντο
share close

Η φήμη της Γιώτας Ευστρατίου είχε προηγηθεί της γνωριμίας μας. Μία κοινή μας φίλη με είχε ενημερώσει για την κοπέλα που αποφάσισε να αφήσει τη δουλειά της στην εταιρεία όπου δούλευε και να ανοίξει το δικό της μαγαζί με γλυκά. Όταν τη συνάντησα για πρώτη φορά πριν από μερικά χρόνια στο Cake της Νέας Σμύρνης ένιωσα θαυμασμό που μια άλλη γυναίκα τόλμησε αυτό που εγώ δεν είχα καν το θάρρος να ξεστομίσω.

Μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης με τη λογιστική εταιρειών, η Γιώτα ένιωσε τον κύκλο να κλείνει άλλα να ανοίγει μπροστά της μία κουζίνα με γλυκά και πολλές καινούργιες δυνατότητες. «Είμαι πολύ λιχούδα και έδεσε το γλυκό που λέμε» λέει γελώντας η Γιώτα, καθώς μου εξομολογείται πώς πήρε την απόφαση να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση. «Να φανταστείς στην προηγούμενη δουλειά, μέσα στο κλείσιμο των ισολογισμών, μου οι συνάδελφοί ήξεραν ότι αν ανοίξουν το συρτάρι μου θα βρουν τουλάχιστον 2-3 γλυκά. Αυτή η αγάπη μου έγινε και δουλειά μου. Και τα κατάφερα!».

«Δυστυχώς, οι μεγαλύτεροι φόβοι μου συνεχίζουν να υπάρχουν και σχετίζονται με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας. η αγορά αποτελεί πλέον ένα είδος πολυτελείας για αρκετά νοικοκυριά. Σαν επιχειρηματίας σκέφτεσαι, θέλεις να κάνεις παραπάνω πράγματα, να υλοποιήσεις τις ιδέες σου και δεν μπορείς λόγω υψηλού κόστους και φορολογίας. Θέλεις να κρατήσεις υψηλό το επίπεδο των υπηρεσιών σου και παράλληλα να είσαι ανταγωνιστικός στη σχέση ποιότητας – τιμής αλλά όμως αυτό δεν περνάει από το χέρι σου».

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: missbloom.gr

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it