Δέκα «επικίνδυνα» τατουάζ και τι σημαίνουν! (εικόνες)

0

Εάν κάποιος έχει ένα τατουάζ που δεν αντιστοιχεί με την προσωπικότητα ή την κοινωνική του κατάσταση, μπορεί να θεωρηθεί προσβολή

Τα τατουάζ είναι πολύ περισσότερα από απλά εικόνες στο σώμα. Για ορισμένες ομάδες ανθρώπων, τα τατουάζ έχουν ένα ιδιαίτερο νόημα που δημιουργεί μια ορισμένη εντύπωση του ιδιοκτήτη.

Έτσι, εάν κάποιος έχει ένα τατουάζ που δεν αντιστοιχεί με την προσωπικότητα ή την κοινωνική του κατάσταση, μπορεί να θεωρηθεί προσβολή.

Δάκρυ

Ένα δάκρυ κάτω από το δεξί μάτι συχνά σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης του τατουάζ διέπραξε φόνο ή αποπειράθηκε. Πολλοί άνθρωποι κάνουν αυτό το τατουάζ, αν ένας αγαπημένος είναι στη φυλακή ή έχει πεθάνει τραγικά. Αυτό το τατουάζ μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα μόνο στην περίπτωση που κάποιος το έκανε για διασκέδαση, επειδή στον εγκληματικό κόσμο, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι κάθε τατουάζ πρέπει να το «κερδίσετε».

Βούδας

Μια εικόνα οποιουδήποτε θεού στο σώμα είναι βλασφημία, γι ‘αυτό οι τουρίστες με αυτά τα τατουάζ συχνά καταλήγουν στα αστυνομικά τμήματα όταν ταξιδεύουν στις βουδιστικές χώρες.

Yakuza

Στην Ιαπωνία, μόνο τα άτομα που είναι μέλη της Yakuza έχουν το δικαίωμα να έχουν τέτοια τατουάζ. Αυτή είναι η πιο ισχυρή και αιμοδιψής εγκληματική συμμορία στη χώρα. Έτσι, οποιοσδήποτε άλλος που έχει αυτό το είδος τατουάζ και δεν είναι Yakuza πιθανότατα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα.

Τριφύλλι

Οι άνθρωποι κάνουν συχνά ένα τατουάζ τριφύλλι για καλή τύχη, αλλά αν κάνετε τυχαία ένα τατουάζ με 3 φύλλα αντί για 4, αυτό θα σημαίνει ότι είστε μέρος μιας ιρλανδικής εγκληματικής συμμορίας. Έτσι, εάν ένα μέλος αυτής της συμμορίας δει ένα άτομο με αυτό το τατουάζ και συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι μέλος της συμμορίας, θα αντιμετωπίσει μεγάλο πρόβλημα.

Αγκαθωτό σύρμα

Στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος, ένα τατουάζ με συρματοπλέγματα σημαίνει ότι ένα άτομο καταδικάστηκε. Κάθε κόμπος στο σύρμα είναι για ένα χρόνο στη φυλακή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν νομοταγής πολίτης κάνει αυτό το τατουάζ, οι πρώην κρατούμενοι μπορεί να το πάρουν ως αδίκημα ή ακόμα και ως αστείο. Αυτό θα μπορούσε να κάνει τη ζωή του πιο δύσκολη.

Γρύλισμα αρπακτικών

Οι περισσότεροι άνθρωποι συνδέουν ένα γρύλισμα αρπακτικού με ένα γενναίο, θαρραλέο και ισχυρό άτομο. Αλλά στον εγκληματικό κόσμο, οι άνθρωποι που έχουν τέτοιο τατουάζ στο σώμα τους λένε βασικά ότι έχουν κλίση στη βία και είναι έτοιμοι να διαπράξουν ένα βίαιο έγκλημα και να μην λυπηθούν. Έτσι, αν έχετε αυτό το είδος τατουάζ, μπορεί να έχετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα επειδή οι εγκληματίες πιστεύουν ότι πρέπει να αξίζετε το δικαίωμα να έχετε αυτό το τατουάζ.

Δαχτυλίδια στα δάχτυλα

Τα δαχτυλίδια στα δάχτυλα είναι ο γρηγορότερος και ευκολότερος τρόπος να πει εάν ο ιδιοκτήτης καταδικάστηκε και ήταν σεβαστός στη φυλακή. Κάθε δαχτυλίδι δείχνει τη δύναμη της εξουσίας και την εμπειρία του. Έτσι, εάν ένας πρώην κατάδικος βλέπει αυτά τα τατουάζ να γίνονται για διασκέδαση, πιθανότατα δεν θα του αρέσει δεδομένου ότι προσβάλλει τις αρχές του.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newmoney.gr


Share.

Leave A Reply