Οι υπερτροφές που επιλέγουν κάθε φθινόπωρο οι διατροφολόγοι!

0

Είναι πάντα καλύτερο να προτιμάμε τα φρούτα και τα λαχανικά εποχής, καθώς έχουν πιο γεμάτη γεύση και πιθανώς λιγότερα φυτοφάρμακα.

Tο φθινόπωρο είναι η εποχή της συγκομιδής για πολλές καλλιέργειες και φέρνει καρπούς πλούσιους σε θρεπτικά συστατικά.

Τα superfoods ή αλλιώς οι υπερτροφές είναι παγκοσμίως διάσημα για τις ευεργετικές τους ιδιότητες και τα πολλά οφέλη που προσφέρουν στον οργανισμό.

Ευτυχώς, το φθινόπωρο είναι γεμάτο τροφές, πλούσιες σε θρεπτικές ουσίες που θα σε βοηθήσουν να επιστρέψεις στο διατροφικό πρόγραμμά σου.

Αν σε ενδιαφέρει να παίρνεις διατροφικά το μέγιστο από κάθε εποχή, αυτές είναι οι τροφές που πρέπει να βάλεις στο πιάτο σου τους μήνες του φθινοπώρου. Αλλωστε, αυτές τις υπερτροφές επιλέγουν κάθε φθινόπωρο και οι διατροφολόγοι.

1. Μπρόκολο

To μπρόκολο ανήκει στην κατηγορία των superfoods και είναι ίσως το πιο φθηνό «φάρμακο» της φύσης. Είναι ένα λαχανικό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και μία από τις τροφές που έχει ευεργετική επίδραση στον οργανισμό. Ολες οι έρευνες που αφορούν την υγεία παρουσιάζουν πολλαπλά επιχειρήματα για να σας πείσουν ότι η κατανάλωση σε καθημερινή βάση άφθονων λαχανικών και φρούτων κάνει μόνο καλό και διατηρεί τη γραμμή σας…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.grShare.

Leave A Reply