Κάθε εβδομάδα ένα χρήσιμο ΔΩΡΟ από το ΠΑΥΛΙΔΗΣ HOME!

0

Αυτή τη σεζόν στο Δίαυλο 99,2 το έβαλαν σκοπό να σας νοικοκυρέψουν όλους! Κάθε εβδομάδα, σας έχουν και ένα χρήσιμο δώρο για το νοικοκυριό σας, από το αγαπημένο κατάστημα οικιακών ειδών ΠΑΥΛΙΔΗΣ HOME, Αθηνών 171 στην Καλαμάτα! Μια σειρά 11 υπέροχων δώρων για το σπίτι σας, σας περιμένουν να τα διεκδικήσετε τις επόμενες 11 εβδομάδες, γι αυτό συντονιστείτε στο Δίαυλο 99,2, μάθετε το ΔΩΡΟ της εβδομάδας και δηλώστε συμμετοχή στο 2721063252 όταν σας ζητηθεί!

 Δείτε τους τυχερούς ακροατές:

 H κυρία Σκαρμέα Ελένη, είναι 1η τυχερή του διαγωνισμού, η οποία κέρδισε μια κατσαρόλα πέτρας 24cm από το ΠΑΥΛΙΔΗΣ HOME, στην κλήρωση της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου 2019!

H κυρία Μουζάκη Μαγδαληνή, είναι 2η τυχερή του διαγωνισμού, η οποία κέρδισε ένα Multi FEST από το ΠΑΥΛΙΔΗΣ HOME, στην κλήρωση της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου 2019!

H κυρία Παναγιωτακοπούλου Ευγενία, είναι 3η τυχερή του διαγωνισμού, η οποία κέρδισε έναν inox βραστήρα GV 2000watt από το ΠΑΥΛΙΔΗΣ HOME, στην κλήρωση της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου 2019!

Ο κ. Βάρσος Δημήτριος, είναι ο 4ος τυχερός του διαγωνισμού, ο οποίος κέρδισε μια μονή ηλεκτρική κουβέρτα Silver από το ΠΑΥΛΙΔΗΣ HOME, στην κλήρωση της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου 2019!

Ο κ. Ροβολής Κωνσταντίνος, είναι ο 5ος τυχερός του διαγωνισμού, ο οποίος κέρδισε μια κεραμική γκριλιέρα PRIMO από το ΠαυλίδηςΗΟΜΕ, στην κλήρωση της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου 2019!

Η κυρία Μπαρούνη Αργυρώ, είναι η 6η τυχερή του διαγωνισμού, η οποία κέρδισε ένα ηλεκτρικό BBQ της IQ ΔΩΡΟ από το ΠαυλίδηςΗΟΜΕ, στην κλήρωση της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου 2019!

Ο κ. Κωτσάκης Ιωάννης, είναι ο 7ος τυχερός του διαγωνισμού, ο οποίος κέρδισε μια διπλή ηλεκτρική κουβέρτα SILVER με 2 χειριστήρια από το ΠαυλίδηςΗΟΜΕ, στην κλήρωση της Παρασκευής 1 Νοεμβρίου 2019

Η κυρία Πρεζεράκου Ξένια, είναι η 8η τυχερή του διαγωνισμού, η οποία κέρδισε μια διπλή super soft κουβέρτα προβατάκι της TnS Home Collection από το ΠαυλίδηςΗΟΜΕ, στην κλήρωση της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου 2019!

Η κυρία Κρεστενίτη Διονυσία, είναι η 9η τυχερή του διαγωνισμού, η οποία κέρδισε ένα αντικολλητικό τηγάνι PRIMO από το ΠαυλίδηςΗΟΜΕ, στην κλήρωση της Παρασκευής 15 Νοεμβρίου 2019!

Η κυρία Γονεάκη Δήμητρα, είναι η 11η τυχερή του διαγωνισμού, η οποία κέρδισε μια φραπιέρα PRIMO από το ΠαυλίδηςΗΟΜΕ, στην κλήρωση της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου 2019!

To κατάστημα ΠΑΥΛΙΔΗΣ HOME βρίσκεται Αθηνών 171 στην Καλαμάτα και εκεί μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το σπίτι σας!

Από οικιακές συσκευές μέχρι φωτιστικά, από έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου μέχρι εποχιακά είδη και είδη μπάνιου, τα πάντα, ότι μπορεί να κάνει ένα σπίτι όμορφο και λειτουργικό, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία! Κι αν είστε φοιτητής, στο ΠΑΥΛΙΔΗΣ HOME θα βρείτε το πιο οικονομικό και ποιοτικό φοιτητικό πακέτο!

Επισκεφθείτε κι εσείς το κατάστημα ΠΑΥΛΙΔΗΣ HOME, Αθηνών 171 στην Καλαμάτα, έναντι super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ και στο www.pavlidishome.gr!

 

 Share.

Leave A Reply