Μετά το κράξιμο στον Παντελίδη, ο Sin Βοy πήρε άδεια από την οικογένεια να χρησιμοποιήσει κομμάτι του! (βίντεο)

0

«Ο αλκοολικός που εντελώς κατά , Μετά το κράξιμο στον Παντελίδη, ο Sin Βοy πήρε άδεια από την οικογένεια να χρησιμοποιήσει κομμάτι του!τύχη πέθανε, επειδή τράκαρε μεθυσμένος», είχε γράψει με ασέβεια πριν λίγο διάστημα ο Sin Boy και ξεσήκωσε αντιδράσεις για έναν νέο άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή. Το ίδιο διάστημα που ξεκίνησε να εκφράζεται με παραλογισμούς για πολιτική, Illuminati, δισκογραφικές και συνωμοσίες εναντίον του. Αφού ανακοίνωσε ότι θα σβήσει από τον χάρτη τον Sin Boy, προμήνυσε ότι θα επανεμφανιστεί ως Lil Jesus κι έκανε την απειλή του… πράξη!

Στο τελευταίο του τραγουδιστικό εγχείρημα με τίτλο «Desole» που διατηρεί τα φίλτρα επεξεργασίας της φωνής του, ο Sin boy ή Lil Jesus εμφανίζεται στο βιντεοκλίπ κρατώντας ένα μεγάλο παλιό κασετόφωνο. Από τα ηχεία ακούγεται ο αδικοχαμένος Παντελίδης να ερμηνεύει το ρεφρέν από το «Τα σχοινιά σου», δημιουργώντας ένα οξύμωρο σχήμα, καθώς οι στίχοι «Μένω εδώ γιατί τα όνειρα τα έκανα μαζί σου…» έχουν αποθεωθεί από το κοινό που λάτρεψε τον λαϊκό τραγουδιστή. 

Κάποιοι σκέφτηκαν ότι ήταν μια κίνηση για να ζητήσει συγγνώμη, άλλοι θεώρησαν ότι είναι ένας τρόπος να προκαλέσει και να ακουστεί το όνομά του άλλη μια φορά.

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newsbreak.grShare.

Leave A Reply