Μερικά παιχνιδιάρικα μηνύματα να στείλεις στη σχέση σου για «καληνύχτα»!

0

Εσείς στέλνετε στη σχέση σας μηνυματάκια για «καληνύχτα» ή είστε τίποτα αναίσθητοι; Μια γλυκιά καληνύχτα μπορεί να κάνει τόσο το αγόρι όσο και το κορίτσι σου να χαμογελάσει λίγο πριν κοιμηθεί και να πει «ναι ρε φίλε, είμαι τόσο τυχερός/ή». Τα βράδια που περνάτε μακριά και δεν κοιμάστε μαζί, ένα μήνυμα για καληνύχτα είναι ο καλύτερος τρόπος για να του/της δείξεις ότι τον/την σκέφτεσαι προτού κοιμηθείς κι εκείνος/η το ίδιο με τη σειρά του/της.

Τα ζευγάρια από απόσταση ξέρουν πολύ καλά τι πάει να πει επικοινωνία αποκλειστικά κατά αυτόν τον τρόπο. Ρωτήστε κι εμένα να σας πω…  Φυσικά όμως, μια όμορφη κουβέντα για να κλείσει κατάλληλα η μέρα, δεν είναι μόνο για τα ζευγάρια που τα χωρίζει μία πόλη ή ακόμη χειρότερα μία χώρα, αλλά για όλους εκείνους που θέλουν να διατηρούν μία στοιχειώδη επικοινωνία, ακόμα κι αν βρίσκονται καθημερινά και να ενισχύουν τη σχέση τους. Στην τελική, ένα παραπάνω μήνυμα ποτέ δεν έβλαψε κανέναν.

Αυτές είναι λοιπόν μερικές ιδέες για να στείλεις παιχνιδιάρικα μηνύματα στη σχέση σου για «καληνύχτα»:

Πες του/της πόσο σου λείπει απόψε το βράδυ

Αν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να είσαι κουλουριασμένος/η κάτω από τα σκεπάσματα, αυτό είναι να είσαι κουλουριασμένος/η με το άλλο σου μισό. Από την στιγμή λοιπόν που νιώθεις την απουσία του/της, το πιο πιθανό είναι να νιώθει κι εκείνος/η το ίδιο. Στείλ’ του/της ένα γλυκό μήνυμα και πού ξέρεις, μπορεί να συναντηθείτε στα όνειρά σας.

Μου λείπεις τόσο που δε θα με πείραζε ακόμα και να ροχαλίζεις, όσο κοιμάσαι δίπλα μου. Ναι, τόσο μου λείπεις. Καληνύχτα! 


Πόσο θα ήθελα να ήσουν τώρα εδώ να κοιμόμασταν αγκαλιά. Καληνύχτα αγάπη μου! 


Βιάζομαι να κοιμηθώ και να περάσουν γρήγορα οι ώρες, μέχρι να σε ξαναδώ αύριο από κοντά. Καληνύχτα! 


Δε θα μου λείψεις πολύ, γιατί θα φροντίσω να σε βλέπω όλη νύχτα στα όνειρά μου. Καληνύχτα μωρό μου! 


Δε μπορώ να σου περιγράψω με λόγια πόσο μου λείπεις αυτήν την στιγμή. Οπότε πάρε μία φωτογραφία μου για να καταλάβεις πόσο. *στέλνεις φωτογραφία* 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: neopolis.gr

Share.

Leave A Reply