play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Σε ένα παιχνίδι που έδειχνε χαμένο στα μισά της τρίτης περιόδου, οι Μιλγουόκι Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, έκαναν μεγάλη ανατροπή στην έδρα των Χιούστον Ρόκετς και ξεκίνησαν με νίκη την φετινή σεζόν στο NBA!
Τα «ελάφια» επικράτησαν με σκορ 117-111, με τον Γιάννη να ξεκινά την χρονιά με triple double, το πρώτο που γίνεται από οποιονδήποτε παίκτη, στη φετινή σεζόν. Ο Greek Freak σημείωσε 30 πόντους με 11/17 σουτ (2/5 τρίποντα), 6/11 βολές, καθώς και 13 ριμπάουντ, 11 ασίστ. Επίσης είχε 1 κλέψιμο και ένα μπλοκ, μαζί με 3 λάθη σε μόλις 28 λεπτά συμμετοχής!
Ο Αντετοκούνμπο ηγήθηκε της μεγάλης ανατροπής της ομάδας του, η οποία βρέθηκε πίσω στο σκορ ως και 19 πόντους, αλλά λίγο έλειψε να γίνει ο μοιραίος, όταν αποβλήθηκε με έκτο φάουλ, 5.18 πριν το τέλος του αγώνα. Ομως οι Μπρουκ Λόπεζ και Ερσάν Ιλισαόβα, κράτησαν το Μιλγουόκι μπροστά στο σκορ και η ανατροπή ολοκληρώθηκε με νίκη. Εκτός αποστολής ήταν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.
Επτά παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων, την ώρα που στο Χιούστον ο Ράσελ Γουέστμπρουκ προσπαθούσε μόνος του να γυρίσει και πάλι το ματς. Είχε 24 πόντους με 16 ριμπάουντ και 7 ασίστ, με τον Τζέιμς Χάρντεν να είναι σε τραγική ημέρα επιθετικά, καθώς είχε μεν 19 πόντους, αλλά οι 14 ήρθαν από βολές καθώς τα σουτ του ήταν 2/13.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
triple double Αντετοκούνμπο Όνειρο πρεμιέρα
|
|---|
|
|

play_arrow
Dancing In The Flames The Weeknd
play_arrow
Se Periptosi Pou Anna Vissi
play_arrow
Bad Dreams Teddy Swims
play_arrow
Xiliometra APON
play_arrow
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
play_arrow
Messy Lola Young
play_arrow
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
play_arrow
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS