3η Εθελοντική Αιμοδοσία στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας!

0


Spread the love

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και η Εκπαιδευτική Κοινότητα του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ διοργανώνουν την 3η εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος με τίτλο “ΣΤΑΓΟΝΑ ΖΩΗΣ” και θα λάβει χώρα στο χώρο του σχολείου την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 10:00 με 14:00.


Μέλη της Τράπεζας Αίματος του Σχολείου μπορούν να γίνουν ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ συμμετέχουν στις τακτικές αιμοδοσίες που πραγματοποιούνται. Στο χώροτου Σχολείου θα γίνουν παράλληλες εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για τα παιδιά. Από το πρωί τα παιδία θα γεμίσουν δημιουργικά το χρόνο τους, με παιχνίδια, ανάγνωση κειμένων. Με την συνδρομή της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης θα προβληθούν ταινίες κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους για παιδία και μεγάλους εν΄ώ αναμένεται να στηθεί ένα μίνι τουρνουά πινγκ-πονγκ για τα μεγαλύτερα παιδία.


Παράλληλα θα βραβευθούν οι πιο πρωτότυπες ζωγραφιές στον άτυπο διαγωνισμό ζωγραφικής που θα πραγματοποιηθεί με έργα που θα ετοιμάσουν τα παιδιά αυτή την εβδομάδα στο σχολείο. Και έπαθλο θα είναι… οι νικήτριες ζωγραφιές να γίνουν η αφίσα της επόμενης αιμοδοσίας!

Το αίμα δεν αγοράζεται και δε παράγεται, μόνο χαρίζεται από άνθρωπο σε άνθρωπο και αποτελεί, μια εθελοντική πράξη, μια πράξη αγάπης ,μια απόδειξη ευαισθησίας, μια κοινωνική προσφορά, μια πράξη πολιτισμού.

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 10:00π.μ. να είμαστε όλες και όλοι εκεί.

Share.


Leave A Reply