NEWSFEED

Δράμα: Μαθητές κατέρριψαν ρεκόρ Γκίνες παίζοντας επιτραπέζιο!

today11/11/2019 5

Φόντο
share close

Ένα ιδιαίτερο ρεκόρ Γκίνες κατέρριψαν 418 μαθητές τεσσάρων δημοτικών σχολείων της Δράμας, στέλνοντας το μήνυμα της συνεργασίας και της επίτευξης ενός συλλογικού στόχου, μέσα από την ένωση δυνάμεων για κάποιον κοινό σκοπό.

Ποιο ρεκόρ Γκινες κατέρριψαν οι μαθητές

Μετά το ρεκόρ Γκίνες που καταρρίφθηκε με ανακύκλωση στα Ιωάννινα, το 1ο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας, αλλά και τμήματα του 3ου και 7ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας, προωθώντας τη συνεργασία μεταξύ των μαθητών και την ευγενή άμιλλα, πραγματοποίησαν μια ξεχωριστή εκπαιδευτική δράση, την περασμένη άνοιξη. Συγκεκριμένα, τα παιδιά έπαιξαν στον προαύλιο χώρο το ομαδικό επιτραπέζιο παιχνίδι «Γκρινιάρης» πετυχαίνοντας ένα νέο ρεκόρ Γκίνες, με θέμα: «Τα περισσότερα παιδιά που παίζουν ταυτόχρονα το ίδιο επιτραπέζιο παιχνίδι».

Με «Γκρινιάρη» κατέρριψαν το Γκίνες
Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς γιόρτασαν το ρεκόρ, με μια εκδήλωση στο κλειστό αθλητικό γυμναστήριο της Δράμας, παρουσία της υφυπουργού Παιδείας Σοφίας Ζαχαράκη, η οποία και έκανε την απονομή του βραβείου στους εκπροσώπους του σχολείου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr 

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it