play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Ο κακός Οσμάν από το Κόκκινο Ποτάμι, ο ηθοποιός Λάμπρος Κτεναβός μίλησε στην δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου και την κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου. Για τη δημογιλή σειρά του Open, την προωρη γέννηση του γιου του αλλά και την φιλοξενία από την Εβελίνα Παπούλια!
Είμαι σε έναν σημαντικό ρόλο, αυτόν του Οσμάν και τώρα πρέπει να βρω και τον ρόλο του πατέρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.
«Ο μικρός βγήκε ξανθομπουμπούρι! Δεν ξέρω σε ποιον θα μοιάσει, νομίζω στην Ειρήνη» σχολίασε για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού μαζί με την αγαπημένη του, Ειρήνη Ψυχράμη. «Μας είχαν πει ότι ο μπέμπης θα γεννηθεί μετά τις 14 Νοέμβρη, αλλά ήρθε πιο νωρίς».
«Πηγαίνουμε και τον βλέπουμε στη θερμοκοιτίδα και μας λένε, «ζωηρότατος ο δικός σας» και τους απαντάω, «είναι ο γιος του Οσμάν»…» ανέφερε με χιούμορ ο Λάμπρος Κτεναβός. «Παντρευτήκαμε δυο μέρες πριν τη γέννηση του μικρού, δεν κάναμε κανονικό γάμο αλλά τα τυπικά».
Όσον αφορά την επιτυχημένη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι», ο νεαρός ηθοποιός δήλωσε: «Ήταν δύσκολο να προσεγγίσω τον Οσμάν. Διάβασα τη βιογραφία του για να καταλάβω το ιστορικό του και το ψυχολογικό του προφίλ. Στα Τούρκικα έχω μάθει μόνο φράσεις του ρόλου, τα παπαγαλίζω».
Επίσης, ο Λάμπρος Κτεναβός μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν έρθει η επιτυχία της σειράς. «Για 1,5 χρόνο έμενα στο σπίτι της Εβελίνας Παπούλια και δεν πλήρωνα νοίκι».
Διαβάστε περισσότερα εδώ: ourlife.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
1 5 χρόνο δεν πλήρων Εβελίνας Παπούλια εμένα νοίκι σπίτι
|
|---|
|
|

play_arrow
Dancing In The Flames The Weeknd
play_arrow
Se Periptosi Pou Anna Vissi
play_arrow
Bad Dreams Teddy Swims
play_arrow
Xiliometra APON
play_arrow
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
play_arrow
Messy Lola Young
play_arrow
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
play_arrow
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS