Σήμερα κάνει πρεμιέρα η Ολγα Τρέμη στην ΕΡΤ! (εικόνες & βίντεο)

0

Πρεμιέρα κάνει την ερχόμενη Δευτέρα η εκπομπή της Όλγας Τρέμη στην ΕΡΤ1, η οποία θα λέγεται «10» και θα μεταδίδεται το βράδυ στις… 10, από Δευτέρα έως Πέμπτη.

Η εκπομπή θα ξεκινάει αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ1. Δίπλα της στο πάνελ θα είναι ο Αντώνης Δελατόλας και ο Ηλίας Κανέλλης.

Ηλίας Κανέλλης, Όλγα Τρέμη, Αντώνης Δελατόλας
Το πολιτικό ρεπορτάζ θα μεταφέρει η Κατερίνα Γαλανού, στην αρχισυνταξία της εκπομπής θα είναι η Νικόλ Λειβαδάρη, τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Ανδρεαδέλη, ενώ τη δημοσιογραφική ομάδα του «10» θα συμπληρώνουν οι Κατερίνα Πλατή, Στέλιος Σαρέσκος και Εβελίνα Μπουλούτσου.

Ηλίας Κανέλλης, Κατερίνα Γαλανού, Όλγα Τρέμη, Νικόλ Λειβαδάρη, Αντώνης Δελατόλας
«Είμαι χαρούμενη και αισιόδοξη», δηλώνει η ίδια στο Πρώτο Θέμα, εξηγώντας ότι «όλοι όσοι συνεργαζόμαστε στο “10” έχουμε ως στόχο να κάνουμε μια διαφορετική εκπομπή επικαιρότητας. Πάνω απ’ όλα πολυφωνική. Να λέγονται και να ακούγονται όλες οι φωνές, όλες οι απόψεις. Οπως στόχος μας είναι και να εμπλακούμε στον συναγωνισμό, να μην κάνουμε τη διαφορά μόνο ως προς τα δεδομένα της δημόσιας τηλεόρασης. Στο κάτω-κάτω, και σε ό,τι με αφορά προσωπικά, εγώ είμαι ήδη συνταξιούχος. Δεν θα πήγαινα στην ΕΡΤ για να συνταξιοδοτηθώ».

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.grShare.

Leave A Reply