Κούτσουρο, αλεξιπτωτιστής ή μωρό;

0

Οι περισσότεροι ψυχολόγοι συμφωνούν ότι η γλώσσα του σώματος αποκαλύπτει πολλά για τους εαυτούς αλλά και τις σχέσεις μας. Η στάση του ύπνου, λοιπόν, μπορεί να αποκαλύψει πολλά για εμάς.

Ο καθένας κοιμάται, «βολεύεται», διαφορετικά στον ύπνο του, ο οποίος είναι άκρως σημαντικός και δεν πρέπει να διαταράσσεται. Σε άλλον αρέσει να κοιμάται ανάσκελα, άλλος προτιμά να παίρνει τη στάση του μωρού και άλλος θυμίζοντας αστερία. Αν και κατά τη διάρκεια του ύπνου μπορεί να αλλάξουμε στάση, πάντα υπάρχει αυτή που προτιμάμε και αισθανόμαστε καλύτερα.

Το κούτσουρο
Μια από τις πιο δημοφιλείς στάσεις ύπνου είναι όταν κοιμάστε στο πλάι με τα πόδια σας ευθεία και τα χέρια σας κάτω… σαν το κούτσουρο. Συνήθως αυτοί που προτιμούν την εν λόγω στάση ύπνου είναι χαλαροί και θετικοί και σκέφτονται το καλύτερο για τους άλλους. Κοινωνικοί από τη φύση τους, οι άλλοι αγαπούν να βρίσκονται γύρω τους. Αυτό που θα πρέπει να έχουν στο νου τους να μην πέφτουν θύμα των άλλων λόγω της καλοσύνης τους.

Ο στρατιώτης
Μια συνηθισμένη στάση ύπνου είναι ο στρατιώτης, όταν δηλαδή κοιμάστε ανάσκελα με τα τεντωμένα πόδια και χέρια. Η στάση αυτή δείχνει πως είστε ένας ισχυρός αλλά ήσυχος άνθρωπος. Συγκρατημένοι και σταθεροί, που αγαπάτε να υπάρχει τάξη σε όλα το φάσμα της ζωής σας. Εχετε στανταρντς τόσο για εσάς, όσο και για τους άλλους. Η απόκτηση ενός πιο καλλιτεχνικού χόμπι θα σας κάνει πιο ελεύθερους και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την πίεση που οι ίδιοι ασκείτε στον εαυτό σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr 


Share.

Leave A Reply