Τι να λέτε στον άντρα σας για να του δείχνετε ότι τον αγαπάτε

0

Σίγουρα τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και αν δεν συνοδεύονται από πράξεις δεν έχουν σημαντική αξία. Κάποιες φορές, όμως, χρειάζονται για να υπενθυμίσουμε στον άνθρωπό μας ότι τον αγαπάμε. Για να σας προλάβουμε, δεν αρκεί μόνο να περιμένουμε να το ακούσουμε από τα χείλη του, αλλά να του το λέμε κι εμείς συχνά- πυκνά- αν όχι το «σ’ αγαπώ» αυτό καθ’ αυτό, τότε και τις πιο γλυκές παραλλαγές του.

Τι να λέτε στον άντρα σας για να του δείχνετε ότι τον αγαπάτε

«Μου λείπεις!»: Μπορεί το πρωί να ήσαστε μαζί, όμως ένα ξαφνικό μήνυμα αγάπης στο κινητό του θα τον κάνει να ανυπομονεί να γυρίσει σπίτι και να σας δει.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα.»: Η ζωή σας δεν θα ήταν ίδια αν δεν είχατε γνωρίσει το άλλο σας μισό.

«Τα παιδιά είναι πολύ τυχερά που είσαι πατέρας τους.»: Δείξτε του ότι τον θαυμάζετε και ότι τον αγαπάτε ως σύζυγο αλλά και ως πατέρα.

«Μετά από τόσα χρόνια, συνεχίζεις να με εκπλήσσεις.»: Είτε με το μυαλό του είτε με τις διαφορετικές πτυχές του.

«Σ’ ευχαριστώ που με στηρίζεις!»: Ναι, παραπονιόμαστε ότι οι άντρες μας δεν κάνουν τίποτα στο σπίτι και ότι δεν βοηθούν με τα παιδιά. Και ναι, υπερβάλλουμε! Ξεχάστε για μια μέρα τα παράπονα και υπενθυμίστε του πόσο εκτιμάτε αυτά που προσφέρει στην οικογένειά σας.

«Ήθελα απλώς να σου πω ότι σε σκέφτομαι.»: Ένα ραβασάκι/ χαρτάκι που θα κρύψετε στο μπουφάν του ή ένα μήνυμα στον καθρέφτη της τουαλέτας που θα δει όταν βγει από το μπάνιο είναι ο καλύτερος τρόπος να του δείξετε πόσο τον σκέφτεστε.

«Συγγνώμη…»: Βάλτε στην άκρη τον εγωισμό σας και ζητήστε του συγγνώμη, αν τον αδικήσετε. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να του δείξετε ότι τον αγαπάτε;

«Κανείς άλλος δεν με κάνει να γελάω τόσο όσο εσύ, ακόμα και όταν δεν είμαι καλά.»: Παραδεχτείτε το: το χιούμορ του σας έχει κερδίσει χρόνια τώρα.

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: mama365.grShare.

Leave A Reply