«Ανοιξιάτικο Art Yet Fun Market ‘20» το Μάρτιο στην Καλαμάτα!

0

Η Art Yet Fun  και ο Σύλλογος Χειροτεχνών δυτικής Ελλάδας διοργανώνουν το τριήμερο 27 με 29 Μαρτίου 2020 στον πολυχώρο Α49, στην οδό Αναγνωσταρά 49 στην Καλαμάτα, τη πρώτη, για την πόλη, Γιορτή Χειροτεχνών με τον τίτλο «Ανοιξιάτικο Art Yet Fun Market ‘20».

Η Art Yet Fun από το 2015 διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία στην Πάτρα και τα πέριξ ανάλογες Γιορτές Χειροτεχνών οι οποίες ουσιαστικά είναι μεγάλα markets με χειροποίητα προϊόντα κάθε είδους μαζί με παράλληλες εκδηλώσεις, εργαστήρια και σεμινάρια για μικρούς και μεγάλους. Τα Markets αυτά έχουν πλέον γίνει θεσμός στην Πάτρα.


Η Καλαμάτα με την μεγάλη παράδοση στο χειροποίητο και το μεγάλο δυναμικό χειροτεχνών είναι το επόμενο βήμα για την Art Yet Fun.

Στο Μάρκετ της Καλαμάτας η Art Yet Fun καλεί τους χειροτέχνες της πόλης καθώς και αυτούς όμορων νομών, να συμμετέχουν με τη τέχνη τους και την αγάπη τους για το χειροποίητο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν email στο [email protected] παρουσιάζοντας τη δουλειά τους και να ενημερώνονται για λεπτομέρειες αλλά μπορούν και να επισκέπτονται το www.artyetfun.shop , το Ε shop των χειροτεχνών και ηλεκτρονικό σπίτι της Art Yet Fun.

Keep on crafting!Share.

Leave A Reply