Τα δέκα λάθη που οι πλούσιοι και επιτυχημένοι δεν κάνουν ποτέ!

0

Χαμόγελο και θετική διάθεση πάνω από όλα τα άλλα για τους επιτυχημένους εκατομμυριούχους

Το να μαθαίνεις από τα λάθη των άλλων μπορεί να κάνει τη διαφορά στην προσπάθεια να επιτύχεις τους στόχους σου και να γίνεις επιτυχημένος/η.

Δέκα αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι μας δίνουν συμβουλές για πράγματα που δεν πρέπει να κάνουμε ώστε να γίνουμε επιτυχημένοι, όπως αναφέρει το CNBC.

Να μην εμφανίζεσαι στα ραντεβού

Ο ιδρυτής της εταιρείας real estate Cardone Capital, Γκραντ Καρντόν, σχολιάζει ότι «το να μην εμφανίζεσαι στα ραντεβού σου είναι ο νούμερο ένα λόγος που οι άνθρθωποι αποτυγχάνουν. Πρόκειται για ένα κοινό και εύκολο λάθος.
«Το να πηγαίνεις στα ραντεβού σου και γενικά να δείχνεις μια συνέπεια και επιμονή, θέλει πειθαρχία», πρόσθεσε

Μην τεμπελιάζεις

«Είναι ωραίο να είσαι τεμπέλης, αλλά αν θες να πετύχεις στη ζωή του θα πρέπει να στρωθείς στη δουλειά» σύμφωνα με τον Μάικλ Όβιτζ, πρώην πρόεδρο της Walt Disney.

Να έχεις αρνητική διάθεση

«Όταν πρόκειται να προσλάβω κάποιον για την εταιρεία μου, το μόνο πράγμα που κοιτάω είναι: μια θετική διάθεση», είπε η Μπάρμπαρα Κόρκοραν, επενδυτής της «Shark Tank».

«Παλιά πίστευα ότι θα μπορούσα να αλλάξω κάποιον με αρνητική στάση, αλλά από τότε έμαθα να απολύω τέτοιους ανθρώπους. Χρειάζεται έστω έναν αρνητικό άνθρωπο σε μια ομάδα, ώστε να πέσει ψυχολογικά όλη η ομάδα. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο όταν μια ομάδα λέει: Μπορούμε να το κάνουμε» πρόσθεσε.

Μην αργείς πολύ να πάρεις μια απόφαση

Ο Σον Ρόλς, CEO της συμβουλευτικής εταιρείας με το όνομα του, σχολίασε ότι «χρειάζεσαι μόνο το 40% με 70% της πληροφορίας για να πάρεις μία απόφαση».

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: newmoney.grShare.

Leave A Reply