Ντάσα Ζούκοβα: Ποια είναι η νέα κυρία Νιάρχου!

0

Τα σκαλιά του δημαρχείου του Σεν μόριτζ ετοιμάζονται να ανέβουν αυτό το Σαββατοκύριακο ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα, σε έναν γάμο που αναμένεται να είναι ο πρώτος γάμος της υψηλής κοινωνίας για το 2020 με το κόστος να ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο και χθες εθεάθησαν να καταφθάνουν με ιδιωτικό αεροπλάνο στο Σεν Μόριτζ, ένα αγαπημένο μέρος για την οικογένεια Νιάρχου που έχει στην κατοχή της πολλά ακίνητα στην περιοχή και χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους κατοίκους, όπου και θα παντρευτούν παρουσία πολλών διάσημων καλεσμένων.

Η Ντάσα Ζούκοβα και ο Σταύρος Νιάρχος εξέπληξαν τους πάντες με την ανακοίνωση του αρραβώνα τους πριν από δύο χρόνια, αν και το ζευγάρι είναι φίλοι εδώ και πάνω από 10 χρόνια, ακόμη κι όταν η Ρωσίδα καλλιτέχνης ήταν παντρεμένη με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Ρομάν Αμπράμοβιτς. Μάλιστα, ο γάμος της με τον Αμπράμοβιτς ήταν μυστικός και έγινε γνωστός μόνο μετά από δημοσίευμα της Wall Street Journal το 2015, που έκανε το προφίλ της.

Το 2017, μετά από 10 χρόνια γάμου το ζευγάρι αποφασίζει να χωρίσει. Σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν: «Μετά από 10 χρόνια μαζί, λάβαμε την δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε, αλλά παραμένουμε καλοί φίλοι, γονείς και συνεργάτες στα πρότζεκτ που έχουν δημιουργήσει». Βέβαια, οι λεπτομέρειες της διατροφής και του διαζυγίου δεν έγιναν ποτέ γνωστές, ούτε εάν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, με την περιουσία του Ρομάν Αμπράμοβιτς να εκτιμάται τότε στα 9,6 δισεκατομμύρια δολάρια. Πάντως, το διαζύγιο του Ρώσου ολιγάρχη από την προηγούμενη σύζυγό του, φέρεται να του είχε κοστίσει περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια. Ποια είναι όμως η Ντάσα Ζούκοβα που ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Σταύρο Νιάρχο;

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr 


Share.

Leave A Reply