Κερδίστε συναρπαστικά ΔΩΡΑ από το Sunglasses and More στην Καλαμάτα!

0


Αν θέλετε να ανανεωθείτε, αν θέλετε να νιώθετε και να είστε ξεχωριστοί με τις μοντέρνες και κομψές επιλογές σας, τότε.. στο City FM 103,8, σας έχουν την καλύτερη ΠΡΟΤΑΣΗ! Sunglasses and More, Αναγνωσταρά 32 στην Καλαμάτα! Και μάλιστα, το Sunglasses and More, έχει 3 υπέροχα ΔΩΡΑ για 3 τυχερές ακροάτριες του City FM 103,8! 3 μοντέρνες γυναικείες τσάντες για 3 τυχερές ακροάτριες! Συντονιστείτε στο City FM 103,8 τηλεφωνήστε όταν σας ζητηθεί στο 2721063253 και μπείτε στο διαγωνισμό! Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020!

Το Sunglasses and More είναι ένα κατάστημα αξεσουάρ, κοσμημάτων και ποιοτικών γυαλιών ηλίου!

Μέσα από μια τεράστια ποικιλία κωδικών προϊόντων και μια μεγάλη γκάμα σχεδίων, θα ανακαλύψετε τα ωραιότερα ανδρικά και γυναικεία είδη, στις καλύτερες τιμές!

Απίστευτα κοσμήματα που θα λατρέψετε, τσάντες και τσαντάκια συναρπαστικά, υπέροχα ρολόγια, γυαλιά ηλίου συγκλονιστικά, και τι δεν θα βρειτε στο Sunglasses and More, Αναγνωσταρά 32 στην Καλαμάτα! Το σίγουρο είναι πως θα ξετρελαθείτε με την μεγάλη ποικιλία σε χειροποίητες και ιδιαίτερες δημιουργίες κοσμημάτων!

Μπείτε στο Sunglasses and More Αναγνωσταρά 32 στην Καλαμάτα και επιλέξτε τα ωραιότερα δώρα για την οικογένεια και τους φίλους σας!

Ποικιλία και πολυτέλεια που.. σας αξίζει!

https://www.facebook.com/Sunglassesandmoregr/?epa=SEARCH_BOX

 

Share.


Leave A Reply