Κερδίστε εντυπωσιακά ΔΩΡΑ από το Sunglasses and More στην Καλαμάτα!

0


Στο Δίαυλο 99,2 έχουν τις καλύτερες προτάσεις για αγορές και τις μοιράζονται με τους ακροατές τους κάθε μέρα!

Για εσάς, για τη φίλη, για το φίλο σας, για κορίτσια και αγόρια με γούστο.. όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Sunglasses and More, Αναγνωσταρά 32 στην Καλαμάτα!

Και μάλιστα, το Sunglasses and More, έχει 2 υπέροχα ΔΩΡΑ για 2 τυχερές ακροάτριες του Ραδιοφωνικού Σταθμού Δίαυλος 99,2! 2 εντυπωσιακά κολιέ για 2 τυχερές ακροάτριες! Συντονιστείτε στο Δίαυλο 99,2 τηλεφωνήστε όταν σας ζητηθεί στο 2721063252 και μπείτε στο διαγωνισμό! Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020!

Το Sunglasses and More είναι ένα κατάστημα αξεσουάρ, κοσμημάτων και ποιοτικών γυαλιών ηλίου!

Μέσα από μια τεράστια ποικιλία κωδικών προϊόντων και μια μεγάλη γκάμα σχεδίων, θα ανακαλύψετε τα ωραιότερα ανδρικά και γυναικεία είδη, στις καλύτερες τιμές!

Απίστευτα κοσμήματα που θα λατρέψετε, τσάντες και τσαντάκια συναρπαστικά, υπέροχα ρολόγια, γυαλιά ηλίου συγκλονιστικά, και τι δεν θα βρειτε στο Sunglasses and More, Αναγνωσταρά 32 στην Καλαμάτα! Το σίγουρο είναι πως θα ξετρελαθείτε με την μεγάλη ποικιλία σε χειροποίητες και ιδιαίτερες δημιουργίες κοσμημάτων!

Μπείτε στο Sunglasses and More Αναγνωσταρά 32 στην Καλαμάτα και επιλέξτε τα ωραιότερα δώρα για την οικογένεια και τους φίλους σας!

Ποικιλία και πολυτέλεια που.. σας αξίζει!

https://www.facebook.com/Sunglassesandmoregr/?epa=SEARCH_BOX

Share.


Leave A Reply