10 τεχνικές που κάνουν και τον πιο “σκληρό” άντρα να λυγίσει

0

Υπάρχουν κάποιες “τεχνικές” οι οποίες αν εφαρμοστούν σωστά, μπορούν να κάνουν και τον πιο σκληρό άντρα να λυγίσει! Δυστυχώς, βέβαια, όταν η καρδούλα σου χτυπά σαν το εκκρεμές ενός ρολογιού  θέλεις να κάνεις τον απέναντι σου να σε ερωτευτεί με τη μία.  Αυτό είναι ευσεβής πόθος όλων μας σε κάθε ηλικία. Όμως, ο άλλος άνθρωπος έχει τους δικούς του ρυθμούς, τα δικά του “θέλω”, κουβαλάει τις “δικές του αποσκευές” από χαρές, φόβους ή και ανασφάλειες. Εκεί χρειάζεται θέληση, υπομονή, κατανόηση και βέβαια κάποια στρατηγική.  Ωστόσο, πάντα πρέπει να ξέρεις πότε θα πάψεις να ελπίζεις και να φεύγεις με  αξιοπρέπεια.  Να θυμάσαι πως η “θάλασσα είναι γεμάτη ψάρια” και πως αν ένα συναίσθημα είναι μονομερές ίσως παραμείνει ακόμη και αν ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει είναι αυτός για τον οποίο “πέφτεις στη δεδομένη στιγμή στα πατώματα”.

erwtas

Οι τεχνικές που έχουν κάποια θετικά αποτελέσματα αν και ο άλλος έχει έστω και λίγο ενδιαφέρον για εσένα είναι οι εξής:

1. Αδιαφορία.
(Εύκολο να το πεις, δύσκολο να το κάνεις!)
Μην δείξεις ποτέ ότι είσαι δεδομένη, όσο και να τον θέλεις, μην αφεθείς τόσο πολύ ώστε να του δείξεις είμαι εδώ, δικιά σου, πάρε με και κάνε με ό,τι θέλεις. Αυτό δεν αρέσει στους άντρες, γιατί όταν νιώσουν ότι έχουν κατακτήσει πλήρως το “θύμα” τους, απλά ξενερώνουν. Και δεν ισχύει μόνο για τους άντρες, ε, κορίτσια;

2. Να φροντίσεις να έχεις προσωπική ζωή, εννοώ να κρατήσεις τις επαφές με τους φίλους/ες σου και να περνάς χρόνο μαζί τους χωρίς τον σύντροφο σου. Όσο και κουλ να είναι, αυτό πάντα θα τον τσιγκλάει και θα τον κρατάει σε εγρήγορση. Μη γαντζωθείς πάνω του, δεν βλέπεις και τους φίλους, ε θα σε βαρεθεί αν είστε συνέχεια μαζί. Να θυμάσαι ότι οι γκόμενοι έρχονται και φεύγουν, αλλά οι φίλοι είναι πάντα εκεί. Θα πρέπει όμως να έχει κι αυτός την ανάλογη ελευθερία! Δεν θα γίνει τίποτα να περάσετε κάποιες ώρες μακρυά! Ίσα-ίσα βοηθάει την σχέση η συναναστροφή με άλλους ανθρώπους.

Να θυμάσαι, ότι αν θέλει να σε απατήσει, ό,τι και να κάνεις δεν θα το αποφύγεις. Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να “κόβεις” ελευθερίες.

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: efisecrets.grShare.

Leave A Reply