Θρίλερ με το 11 μηνών βρέφος!

0

Σε πραγματικό θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση θανάτου του 11 μηνών βρέφους από τη Συρία

Ο ιατροδικαστής στο πόρισμά του μετά την εξέταση, ήταν κάθετος: Το παιδί έχει δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση. Ωστόσο, η μητέρα του βρέφους υποστηρίζει ότι το παιδί λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε ελάμβανε ειδική αγωγή με υπόθετα και ενδεχομένως να έχει υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Η Ασφάλεια χειρίζεται με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση του βρέφους από τη Συρία που κατέληξε την Κυριακή το πρωί στο Παίδων. Η προανάκριση γίνεται προσεκτικά, οι γονείς δεν είναι ακόμη κατηγορούμενοι, ενώ συλλέγονται στοιχεία με ιδιαίτερη προσοχή.

Ο ιατραδικαστής μιλά για σεξουαλική κακοποίηση του βρέφους
Η άποψη του ιατροδικαστή φυσικά δεν μπορεί να αγνοηθεί. Μάλιστα, χθες, μιλώντας στο ΟPEN για το 11μηνο βρέφος, ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης δήλωσε ότι «είναι πρωτοφανές, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο».

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε μικροκεφαλία, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του άτυχου βρέφους…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/nekros-brefos-paidon-thriler-me-ton-thanato-toy


Share.

Leave A Reply