Αυτά είναι τα 4 πράγματα που ξενερώνουν μια γυναίκα σε 1 δευτερόλεπτο!

0

Άντρες και γυναίκες έχουμε τα κουμπιά μας και υπάρχει περίπτωση να ξενερώσουμε σε μια σχέση. Ωστόσο υπάρχουν κάποια κουμπιά που αν τα πατήσεις σε μια γυναίκα τότε το τέλος είναι αναμενόμενο.

#Ένας αρνητικός άντρας
Δεν υπάρχει κάτι λιγότερο σέξι σε έναν άντρα από τον αρνητισμό του. Καμία γυναίκα δεν θέλει να έχει έναν γκρινιάρη άντρα δίπλα της. Οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες και θέλουν δίπλα τους κάποιον που να μπορεί να τις στηρίζει όταν περνάνε δύσκολες στιγμές. Το να έχουν έναν που να γκρινιάζει και στον οποίο δεν μπορούν να βασιστούν για κανένα λόγο είναι ανεπίτρεπτο!

#Ένας άντρας που δεν σε προσέχει όταν του μιλάς
Όταν μιλάει μια γυναίκα θέλει όλη την προσοχή πάνω της. Όταν λοιπόν μιλάει δεν μπορεί να ανεχτεί να την αγνοείς ξανά και ξανά. Αν θέλεις να την κερδίσεις προσπάθησε τουλάχιστον στα πιο σημαντικά θέματα να της δίνεις όλη σου την προσοχή.

#Ένας αγενής άντρας
Κάθε γυναίκα που βγαίνει ραντεβού με έναν αγενή άντρα νιώθει το ίδιο πράγμα: πως θέλει να ανοίξει η γη να την καταπιεί. Αγόρια! Την προσοχή σας παρακαλώ…Προσπαθήστε να είστε πιο ευγενικοί και μην είστε αγενείς ποτέ και για κανένα λόγο προς την κοπέλα σας ή προς οποιονδήποτε στο περιβάλλον σας.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: .faysbook.gr


Share.

Leave A Reply