Τι ορίζεται σαν απωθημένο;

0

Τι ορίζεται σαν απωθημένο ; Αναρωτιέμαι εδώ και πολλά βράδια, το συζητάω με φίλες και παρέες, στη δουλειά ακόμα και σε άτομα στην οικογένεια μου με τα οποία έχω άνεση να συζητάω.
Μέχρι στιγμής όσα απωθημένα είχα αποκτήσει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο τα πραγματοποίησα. Είτε αφορούσαν τα γκομενικά ή καμία σχέση με γκομενικά. Ήθελα εδώ και χρόνια να πάω ταξίδι στο Βερολίνο, το κατάφερα πέρυσι και ήταν τέλεια ! Και ήμουν και υπερβολικά χαρούμενη και στην προετοιμασία και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Ήθελα να κάνω τατουάζ, το έκανα πριν 3 χρόνια περίπου. Τώρα θέλω να κάνω και άλλα. Και θα τα κάνω σε κάποια στιγμή, όλα όσα θέλω, και ας γκρινιάζει η μαμά μου για το ότι είναι βλακείες. Ήθελα στην μετά εφηβική μου φάση να κάνω τρύπα στο οφαλό. Το έκανα και αυτό. Μου πέρασε και την άφησα να κλείσει. Πριν λίγες μέρες έκανα το μεγαλύτερο απωθημένο που είχα από την εφηβεία. Τρύπα στη μύτη. Να μαι τώρα να παιδεύομαι να την καθαρίσω και να τσιρίζω γιατί έβγαλε αίμα, αλλά το έκανα. Έστω και με πολλά χρόνια καθυστέρηση.
Γενικότερα τα απωθημένα μας όταν περνάνε τα χρόνια, σιγά σιγά τα καταφέρνουμε. Με όποιο τρόπο και σε όποιο χρονικό πλαίσιο γίνονται. Απλά γίνονται. Ξυπνάς ένα πρωί και πας μια βόλτα, μπαίνεις σε ένα μαγαζί που κάνουν τρύπες στη μύτη και την κάνεις. Σιγά που ήταν πολλά τα 12 χρόνια που το ήθελα ! Να τα κατάφερα ! Τι και αν ήθελα να πάω Βερολίνο από το 2010 και τσακωνόμουν με τον Κοντό σχετικά με την εποχή και το αν κάνει κρύο ή «τώρα είναι καλοκαίρι τι Βερολίνο και αηδίες;» Έφτασε το 2014 και πήγα ! Χωρίς τον Κοντό φυσικά!
Capture

Σε ότι αφορά τα γκομενικά τώρα, το πράγμα είναι λίγο πιο περίπλοκο. Απωθημένο μπορεί να είναι κάποιος που έχεις βάλει στο μάτι και τον καταφέρνεις το ίδιο βράδυ και αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου που η αυτοπεποίθηση σου έπιασε υψηλές τιμές και έκανες τις σωστές κινήσεις. Όταν όμως αυτό το άτομο είναι το Απωθημένο τι κάνεις ; Όταν κάνεις όλες τις σωστές κινήσεις και βλέπεις ανταπόκριση αλλά μένει μόνο εκεί ; Το Απωθημένο μόλις έγινε κόλλημα. Χοντρό. Και ό,τι κάνει το αναλύεις. Από το πώς σε κοίταξε μέχρι το τι σου είπε. Και τότε το χάνεις. Παραμένει Απωθημένο ή έγινε κάτι παραπάνω ; Μήπως έγινε προσωπικό στοίχημα ; Αυτό που θες να καταφέρεις γιατί δεν γίνεται ρε φιλαράκι να μου χαλάς το σερί εσύ …

Capture

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: thatslife.gr


Share.

Leave A Reply