play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Χθες στις 19/3/2020 ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης μετά από τις ραγδαίες εξελίξεις και εν όψει των επικείμενων οικονομικών συνεπειών στις επιχειρήσεις του Δήμου Μεσσήνης από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς και από τα μέτρα που παίρνονται για τον περιορισμό αυτού, κατέθεσε αίτημα στο Δήμαρχο Μεσσήνης με θέμα: αίτημα απαλλαγής και αναστολής οικονομικών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων προς το Δήμο Μεσσήνης λόγω επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς και αστυνόμευσης των κλειστών καταστημάτων.
Ο Δήμαρχος κύριος Αθανασόπουλος σήμερα 20/3/2020
αφότου παρέλαβε το αίτημα μας, επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου κύριο Πετρόπουλο, του εξέφρασε την στήριξή του στο αίτημά και πως το αμέσως επόμενο διάστημα, στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου Μεσσήνης, θα ληφθούν μέτρα για την οικονομική στήριξη και προστασία των επιχειρήσεων του Δήμου.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του Αιτήματος του Συλλόγου:
Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Μετά από τις ραγδαίες εξελίξεις και εν όψει των επικείμενων οικονομικών συνεπειών στις επιχειρήσεις του Δήμου Μεσσήνης από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς και από τα μέτρα που παίρνονται για τον περιορισμό αυτού,
παρακαλούμε όπως εξαντλήσετε κάθε περιθώριο στη δημιουργία οικονομικών αντιμέτρων με σκοπό τη μη επιβάρυνση των επιχειρήσεων με περεταίρω μη διαχειρίσιμα βάρη, καθώς και στη διαμεσολάβησή σας στην αρμόδια αρχή ( Ελληνική Αστυνομία ) αλλά και την Δημοτική αστυνομία για την προστασία των καταστημάτων που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους.
Ζητούμε:
1) Την απαλλαγή των επιχειρήσεων που έχει ανασταλεί η λειτουργία τους:
– Από επιβαρύνσεις επί των χρήσεων εφόσον αυτές δεν υφίστανται, όπως το τέλος τραπεζοκαθησμάτων, για το αντίστοιχο διάστημα που θα διαρκέσει η αναστολή της λειτουργίας τους.
– Από την καταβολή δημοτικών τελών, όπως τα τέλη που πληρώνονται μέσα από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και από κάθε άλλου είδους δημοτικού τέλους, για το αντίστοιχο διάστημα που θα διαρκέσει η αναστολή της λειτουργίας τους.
Τα δύο παραπάνω μέτρα θα συμβάλουν στη τόνωση της ρευστότητας των επιχειρήσεων για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις ήδη πολύ δύσκολες καταστάσεις που βιώνουν.
2) Τη διαμεσολάβησή σας στην αρμόδια αρχή ( Ελληνική Αστυνομία ) για εντονότερη αστυνόμευση με περιπολίες και παρουσία στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, κυρίως τις νυχτερινές ώρες, καθώς και στη κινητοποίηση της δημοτικής αστυνομίας τις πρωινές και απογευματινές ώρες ώστε να προλάβουμε φαινόμενα κλοπών και διαρρήξεων.
Με την πεποίθηση ότι θα πράξετε τα δέοντα, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευελπιστούμε στην άμεση ανταπόκρισή σας.
Μεσσήνη 19 Μαρτίου 2020 Εκ του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Πετρόπουλος
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
αίτημα απαλλαγη Δήμο εμπορικός Μεσσήνη σύλλογος υποχρεωσεων
|
|---|
|
|

play_arrow
Dancing In The Flames The Weeknd
play_arrow
Se Periptosi Pou Anna Vissi
play_arrow
Bad Dreams Teddy Swims
play_arrow
Xiliometra APON
play_arrow
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
play_arrow
Messy Lola Young
play_arrow
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
play_arrow
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS