Τα 7 πράγματα που κάνει ο ιδανικός άντρας σε μια γυναίκα

0

Σίγουρα το να βρεις τον κατάλληλο άντρα είναι πολύ δύσκολο.

Τα στάνταρ των γυναικών στο να διαλέξουν τον σωστό σύντροφο πλέον έχουν ανέβει αρκετά και έτσι πρέπει.

Οι γυναίκες, εκτός από μια υγιή ερωτική σχέση, ζητούν πολλά παραπάνω, όπως ασφάλεια, κατανόηση, εμπιστοσύνη, επικοινωνία και κυρίως αγάπη.

Σε έναν ερωτικό δεσμό, όμως, μπορείς να καταλάβεις τι αισθάνεται ο άλλος ακόμα και από τον τρόπο που σου φέρεται στην κρεβατοκάμαρα.

Σε βλέπει σοβαρά ή είσαι άλλη μια περιπέτεια με ημερομηνία λήξης γι’ αυτόν;

Αν κάνει τα παρακάτω, τότε ίσως να έχεις βρει το άλλο σου μισό:

1. Του αρέσουν τα φιλιά

Ο άντρας που είναι ερωτευμένος μαζί σου, δεν θα αρκεστεί σε ένα «πεταχτό» φιλάκι αλλά θα θέλει να σε φιλάει συνέχεια. Ειδικά όταν είστε στο κρεβάτι, θα σου δίνει προσοχή και φροντίδα.

Shutterstock
Shutterstock

2. Αγαπάει το σώμα σου

Οι άνδρες που έχουν οικειότητα και άνεση με τις συντρόφους τους, δεν έχουν πρόβλημα να εκδηλώσουν δημόσια τον έρωτά τους με διάφορες κινήσεις.  Έτσι, το να σε πιάσει έξω από τη μέση, το χέρι και… αλλού, θεώρησε το ως καλό οιωνό!

shutterstock
shutterstock

3. «Χώνεται» στο στήθος σου

Με το να ακουμπάει με το κεφάλι του στο στήθος σου, σημαίνει ότι θέλει να νιώσει ασφαλής κοντά σου. Αυτή η κίνηση αυξάνει την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθηση τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι.

Shutterstock
Shutterstock

4. Κάνετε έρωτα και όχι σεξ

Φυσικά υπάρχει μεγάλη διαφορά. Αν είναι ευγενικός μαζί σου και δίνει προτεραιότητα και στις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες στο κρεβάτι, τότε σίγουρα κάνετε έρωτα. Αντίθετα, αν σκέφτεται τον εαυτό του και βιάζεται να φύγει, τότε σίγουρα δεν είναι ο άνδρας της ζωής σου.

Shutterstock
Shutterstock

5. Σου λέει τις φαντασιώσεις του

Το να μοιράζεσαι τις φαντασιώσεις σου με τον σύντροφό σου απαιτεί εμπιστοσύνη και οικειότητα, κάτι που δεν υπάρχει πάντα. Ειδικά, σε μια σχέση, οφείλεις να ξέρεις τι αρέσει και τι όχι στον άλλο, όπως και αυτός σε σένα.

 

 

 

 

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: bovary.gr


Share.

Leave A Reply