play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
H Τζόαν K. Ρόουλινγκ, η συγγραφέας των βιβλίων Χάρι Πότερ, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του «Harry Potter at Home» ψηφιακού κόμβου με δραστηριότητες για απασχόληση και διασκέδαση των μικρών παιδιών που μένουν στο σπίτι λόγω της κρίσης του κοροναϊού.
Ο κόμβος, ο οποίος περιλαμβάνει συνεισφορές από τους εκδοτικούς οίκους Bloomsbury και Scholastic, έχει βίντεο μαγικής τέχνης, απολαυστικά άρθρα, κουίζ, παζλ και πολλά άλλα τόσο για τους νέους αναγνώστες της σειράς βιβλίων Χάρι Πότερ, όσο και για τους ήδη εξοικειωμένους με τον κόσμο της μαγείας.
Επιπλέον σε συνεργασία με την Audible και την OverDrive υπηρεσία ψηφιακού περιεχομένου (ebooks και audiobooks) θα είναι διαθέσιμο στο κοινό εντός του Απριλίου το «Harry Potter and the Philosopher’s Stone».
Το ηχητικό βιβλίο μπορεί να μεταδίδεται δωρεάν μέσω της πλατφόρμας Audible Stories, ενώ θα είναι δυνατός ο δανεισμός του eBook και του audiobook σε περισσότερες από 20 διαφορετικές γλώσσες παγκοσμίως μέσω των υπηρεσιών βιβλιοθήκης της OverDrive.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: in.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
αναλαμβανει δράση κοροναιος ξανά Χάρι Πότερ
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS