play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Η φαρμακοβιομηχανία Uni-pharma SA ανακοίνωσε ότι από την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020, ξεκίνησε η διάθεση του φαρμάκου Unikinon (χλωροκίνη) σε όλα τα νοσοκομεία αναφοράς του ΕΣΥ για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού (SARS COIVID-19), μετά τη χθεσινή έγκριση από τον ΕΟΦ.
Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία όπως έχει δεσμευθεί, θα διαθέσει ΔΩΡΕΑΝ 24 εκατομμύρια δόσεις Unikinon στο Ελληνικό Κράτος. Επίσης, η διοίκηση της φαρμακοβιομηχανίας, αποφάσισε να διαθέσει δωρεάν και στην Κυπριακή Δημοκρατία 60.000 δόσεις του Unikinon.

Σημειώνεται ότι η αγορά των 5 τόνων της δραστικής ύλης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020, με πρωτοβουλία και κάλυψη του κόστους από την Uni-pharma SA, χωρίς καμία οικονομική στήριξη από το κράτος.
Το θεραπευτικό σχήμα θα καθορισθεί, ανάλογα με τις συστάσεις της επιστημονικής κοινότητας. Να σημειωθεί, ότι υπάρχουν ήδη διεθνή επιστημονικά δεδομένα για την χλωροκίνη, τα οποία κάνουν λόγο για επιτυχή θεραπεία, και τα οποία προκύπτουν είτε γιατί το φάρμακο χορηγείται ήδη σε ασθενείς με COVID-19, είτε γιατί βρίσκονται σε εξέλιξη κλινικές μελέτες.
Η Uni-pharma SA έλαβε για πρώτη φορά άδεια προϊόντος χλωροκίνης στην Ελλάδα, το 1984.
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
pharma sa uni unikinon αναφορας διάθεση δωρεάν Ελλάδα Κύπρο νοσοκομεία χλωροκινη
|
|---|
|
|

For every Show page the timetable is auomatically generated from the schedule, and you can set automatic carousels of Podcasts, Articles and Charts by simply choosing a category. Curabitur id lacus felis. Sed justo mauris, auctor eget tellus nec, pellentesque varius mauris. Sed eu congue nulla, et tincidunt justo. Aliquam semper faucibus odio id varius. Suspendisse varius laoreet sodales.
close
play_arrow
Dancing In The Flames The Weeknd
play_arrow
Se Periptosi Pou Anna Vissi
play_arrow
Bad Dreams Teddy Swims
play_arrow
Xiliometra APON
play_arrow
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
play_arrow
Messy Lola Young
play_arrow
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
play_arrow
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS