play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Οι υποψήφιοι για μια εργασία έδωσαν γραπτές εξετάσεις στο γήπεδο της πόλης Ανσάν τηρώντας ευλαβικά το social distancing, ενώ στη Σεούλ παρακολούθησαν εκκλησιαστική λειτουργία μέσα από τα αυτοκίνητά τους
Στην εποχή του κορονοϊού η καθημερινότητα των ανθρώπων άλλαξε ριζικά καθώς τίποτα δεν θυμίζει το χθες. Ακόμη και τα απλά πράγματα, όπως μια χειραψία, αποτελούν πλέον μια ανάμνηση από το παρελθόν. Ωστόσο, με δεδομένο ότι η ζωή δεν μπορεί να συνεχιστεί για πάντα με τον πλανήτη να βρίσκεται σε lockdown, οι άνθρωποι ήδη αναζητούν (και βρίσκουν) λύσεις προκειμένου να ξεπεράσουν τα εμπόδια που βάζει ο επικίνδυνος ιός.
Για παράδειγμα στη Νότια Κορέα προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιστρέψουν στην κανονικότητα, έστω και με νέους πρωτότυπους τρόπους που μέχρι πρότινος έμοιαζαν αδιανόητοι και αχρείαστοι. Τις προηγούμενες ημέρες στην πόλη Ανσάν, δεκάδες υποψήφιοι έδωσαν γραπτές εξετάσεις για να προσληφθούν σε εργασία. Ωστόσο οι εξετάσεις δεν έγιναν σε κλειστές αίθουσες, όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος, αλλά σε ένα ανοιχτό ποδοσφαιρικό γήπεδο!
South Korea pic.twitter.com/qwtudDoNTA
— instasports007 (@instasports007) April 9, 2020
Coronavirus in Catalonia — Boars descend from the mountains to the very center of Barcelona, after several days of people being locked at homepic.twitter.com/6IRFzl2cKz
— Alfons López Tena 🦇 (@alfonslopeztena) March 19, 2020
Διαβάστε περισσότερα εδώ: madata.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
Δίνουν εξετάσεις Ημέρες κορονοϊού λειτουργίες πάρκινγκ ποδοσφαιρικό γήπεδο
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS