play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Η επίθεση έγινε στις 03:00 τα ξημερώματα από 4 κουκουλοφόρους, που έριξαν 3 μολότοφ στον όμιλο του ΣΚΑΪ στο Φάληρο, και εξαφανίστηκαν. Οι κουκουλοφόροι κινήθηκαν περιμετρικά του τείχους στο δυτικό τμήμα και πέταξαν τρεις μολότοφ. Άμεσα εφθασε η αστυνομία στο κτίριο του ΣΚΑΪ, με τρία περιπολικά και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ και η κινητοποίηση των ανδρών της ασφάλειας του σταθμού ήταν έγκαιρη, προκειμένου να ελεγχθεί η κατάσταση και να τραπούν οι άγνωστοι σε φυγή. Οι αστυνομικοί με το που έφθασαν στην ΣΚΑΪ ξεκίνησαν την έρευνα για την σύλληψη των δραστών.
Ο Γιώργος Αυτιάς μάλιστα στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα» του ΣΚΑΪ είπε για την επίθεση: «Είμαστε όλοι καλά και το πρόγραμμα του σταθμού θα συνεχιστεί κανονικά».
Εικόνες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ από το κτίριο του μετά την επίθεση.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/katadromiki-epithesi-molotof-ston-skai-ximeromata
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
|
|---|
|
|

play_arrow
Dancing In The Flames The Weeknd
play_arrow
Se Periptosi Pou Anna Vissi
play_arrow
Bad Dreams Teddy Swims
play_arrow
Xiliometra APON
play_arrow
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
play_arrow
Messy Lola Young
play_arrow
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
play_arrow
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS