play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Περίπου 3.000 αστυνομικοί θα βγουν στους δρόμους της Αθήνας την Πρωτομαγιά προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού.
Μετά την αποτελεσματική εφαρμογή, σε πολύ μεγάλο ποσοστό, των μέτρων τις ημέρες του Πάσχα, η ΕΛ.ΑΣ θα συνεχίσει με ένα ακόμη πλάνο για την Πρωτομαγιά, ώστε να κερδηθεί και πάλι το στοίχημα με την τήρηση των μέτρων περιορισμού από τους πολίτες. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα ακόμη πιο δύσκολο έργο, καθώς την Πρωτομαγιά θα πρέπει να φροντίσουν να τηρηθούν και οι αποστάσεις σε όσους συγκεντρωθούν στις διαδηλώσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς.
Στην διάρκεια της ημέρας θα γίνονται περίπου 150 περιπολίες ανά τομέα στην Αττική, μέτρο που πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ και το Πάσχα. Πιθανή είναι η χρήση των drones και πάλι, ενώ θα γίνονται εντατικοί έλεγχοι σε Εθνικές Οδούς, Αττική Οδό, αλλά και σε μεγάλους οδικούς άξονες όπως οι Μαραθώνος, Μαρκοπούλου, Πάρνηθος, Πεντέλης, Υμηττού, Βάρης-Κορωπίου, Αθηνών-Σουνίου, Μεσογείων, Ποσειδώνος κ.ά.
Παράλληλα, σε περιοχές που στην αργία «σφύζουν» από κόσμο, όπως παραλίες, πάρκα και βουνά, θα υπάρχει αστυνομική παρουσία, ώστε να αντιμετωπιστεί κι εκεί τυχόν συνωστισμός. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να υπάρξει και απαγόρευση κυκλοφορίας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, καθώς και ενεργοποίηση του διπλασιασμού του προστίμου στα 300 ευρώ, σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο.
Το δύσκολο στοίχημα με τις διαδηλώσεις της Πρωτομαγιάς
Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος την Πρωτομαγιά είναι οι διαδηλώσεις που θέλουν να κάνουν τα συνδικάτα. Το ΠΑΜΕ-ΚΚΕ έχει ήδη προαναγγείλει πορεία στην πλατεία Συντάγματος, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, να τονίζουν πως δεν μπορούν να γίνουν συγκεντρώσεις, καθώς μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Πρότειναν μάλιστα να γίνουν οι συγκεντρώσεις το πρώτο Σάββατο μετά την άρση των μέτρων. Εκτός του ΠΑΜΕ-ΚΚΕ, κι άλλα πρωτοβάθμια σωματεία και αντιεξουσιαστές έχουν ανακοινώσει συγκέντρωσεις στις 10:30 στα Χαυτεία και πορεία προς τη Βουλή, ενώ στις 11:00 έχουν ανακοινώσει πορεία οι διανομείς φαγητού με τις μηχανές τους. Επίσης, η ΓΣΕΕ έχει ανακοινώσει 24ωρη απεργία.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
αστυνομικοί αυστηρά πρόστιμα δρόμους ΕΛ.ΑΣ μπλοκα Πρωτομαγιά σκέψεις σχέδιο
|
|---|
|
|

For every Show page the timetable is auomatically generated from the schedule, and you can set automatic carousels of Podcasts, Articles and Charts by simply choosing a category. Curabitur id lacus felis. Sed justo mauris, auctor eget tellus nec, pellentesque varius mauris. Sed eu congue nulla, et tincidunt justo. Aliquam semper faucibus odio id varius. Suspendisse varius laoreet sodales.
closeFor every Show page the timetable is auomatically generated from the schedule, and you can set automatic carousels of Podcasts, Articles and Charts by simply choosing a category. Curabitur id lacus felis. Sed justo mauris, auctor eget tellus nec, pellentesque varius mauris. Sed eu congue nulla, et tincidunt justo. Aliquam semper faucibus odio id varius. Suspendisse varius laoreet sodales.
close
play_arrow
Dancing In The Flames The Weeknd
play_arrow
Se Periptosi Pou Anna Vissi
play_arrow
Bad Dreams Teddy Swims
play_arrow
Xiliometra APON
play_arrow
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
play_arrow
Messy Lola Young
play_arrow
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
play_arrow
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS