NEWSFEED

Μπιγιονσέ και Μέγκαν Στάλιον ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζεύοντας χρήματα κατά του κορωνοϊού!

today01/05/2020 1

Φόντο
share close

Η Μπιγιονσέ και η Μέγκαν Στάλιον ανακοίνωσαν ότι θα συμμαχήσουν κατά του κορωνοϊου και τα έσοδα της συνεργασίας θα καταβληθούν σε μια φιλανθρωπική οργάνωση στην πόλη του Χιούστον.

Η ανερχόμενη βεντέτα της ραπ, Μέγκαν Στάλιον, ένωσε τις δυνάμεις της με τη βασίλισσα της ποπ Μπιγιονσέ σε μια νέα επανεκτέλεση της επιτυχίας της «Savage», που είχε αρχικά ακουστεί τον Μάρτιο στο άλμπουμ της «Suga».

«Οι γοφοί μου κάνουν τικ-τοκ όταν χορεύουν» τραγουδάει η Μπιγιονσέ, αναφερόμενη στην πλατφόρμα βίντεο TikTok, όπου το «Savage» έγινε αρχικά ιδιαίτερα δημοφιλές, καθώς το μοιράζονταν οι χρήστες αναπαράγοντας τη χορογραφία του.
«Καθώς κατάγομαι από το Χιούστον του Τέξας, αυτό σημαίνει ΠΟΛΛΑ για εμένα!» έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η Στάλιον. «Όλα τα κέρδη από το τραγούδι θα προσφερθούν στο Bread of Life Houston για να στηρίξουμε την πόλη μας κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας».

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it