ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Κέρδισε συνεδρίες στο KING TAN SOLARIUM!

0

Οι ακροάτριες του City FM 103,8 είναι πολύ τυχερές, αφού το αγαπημένο KING TAN SOLARIUM, φροντίζει να τους χαρίζει δωρεάν συνεδρίες για μαύρισμα κάθε Παρασκευή!

Έφτασε η ώρα να αλλάξει η διάθεση σας και η καλύτερη επιλογή είναι το KING TAN SOLARIUM!

Συντονιστείτε στο CITY FM 103,8 και όταν σας ζητηθεί τηλεφωνήστε στο 2721063253 και δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση αυτής της Παρασκευής!

Δυο τυχερές ακροάτριες θα κερδίσουν από 2 συνεδρίες για υπέροχο μαύρισμα!

https://www.facebook.com/kingtansolariumkalamata/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARBJNQgzo1zzT_nV4u2SPvJ98L9q2m4s_JH2ILM32NQeamD1usFjpAUbtpwolmim4xowmePHganzYS-c

To KING TAN SOLARIUM, είναι ένας υπέροχος ανανεωμένος χώρος στην Καλαμάτα, που θα σας εντυπωσιάσει!

Το KING TAN SOLARIUM, σας εξασφαλίζει υπέροχο, ασφαλές μαύρισμα με τις NEW LAMPS GOLLAGEN LIGHTS!!!

Πρόκειται για λάμπες κολλαγόνου που ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και την ανάπτυξη νέου δερματικού ιστού! Βασιζόμενο στην θεραπεία διέγερσης κολλαγόνου αυξάνει το ποσοστό του δέρματος σε κολλαγόνο και ελαστίνη και αποκαθιστά την σφριγηλότατα του δέρματος στις περιοχές που θα χρησιμοποιηθεί. Η διαδικασία αυτή είναι απόλυτα ασφαλής, καθώς δεν κάνει τίποτα περισσότερο από το να ενεργοποιεί τον ίδιο τον οργανισμό να δουλέψει για την αντιγήρανσή του, αφού κινητοποιεί τους μηχανισμούς ανάπλασης του οργανισμού και αυξάνει την εντολή στους ινοβλάστες για τη σύνθεση νέου κολλαγόνου. Αποκτήστε Υγεία, ομορφιά, αυτοπεποίθηση, τώρα! Κλείστε το ραντεβού σας στο KING TAN SOLARIUM!

Τηλεφωνήστε στο 27 21 30 49 14 και η Υπεύθυνη του Κέντρου, Σπηλίτσα Χελά θα σας ενημερώσει για όλα!!!

Στο KING TAN SOLARIUM τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής για την προστασία της δημόσιας υγείας!

 

Share.

Leave A Reply