NEWSFEED

Ο κορονοϊός βάζει τέλος στο κραγιόν;

today20/05/2020 4

Φόντο
share close

Μήπως το απαραίτητο αξεσουάρ για τη προστασία έναντι του κορωνοϊού, η μάσκα, σηματοδοτεί το τέλος του κραγιόν;

Οι ειδικοί αποκαλύπτουν τους νέους τρόπους για να κάνετε το μακιγιάζ ενώ έχετε το πρόσωπό σας καλυμμένο.

Δώστε έμφαση στα μάτια και επιλέξτε μια πούδρα μακράς διάρκειας, είναι οι δύο βασικές συμβουλές των εμπειρογνωμόνων σε θέματα ομορφιάς.

Με τους περισσότερους ανθρώπους να φορούν χειρουργικές μάσκες, το ανδρικό βλέμμα δεν έχει πρόσβαση πλέον στα γυναικεία χείλη. Για τον λόγο αυτό, το γυναικείο μακιγιάζ θα πρέπει να επανεξεταστεί εν μέσω πανδημίας.

«Τονίστε τα μάτια σας»

Η εμπειρογνώμονας σε θέματα ομορφιάς Άλισον Γιονγκ από το Λονδίνο συμβουλεύει τις εκπροσώπους του «ωραίου φύλου» να δώσουν έμφαση στο βλέμμα «τονίζοντας τα μάτια μας».

Τρία βασικά στοιχεία σε αυτήν την εμφάνιση είναι «μία καλή πούδρα, ένα eyeliner και καλοσχηματισμένα και βαμμένα φρύδια».

Από την πλευρά της, η Βίκι Κινγκ, μακιγιέζ επί 17 χρόνια και ιδιοκτήτρια του καταστήματος «Glamorama Makeup» με έδρα το Λίβερπουλ, υποστηρίζει ότι η χρήση πούδρας μακράς διάρκειας καθίσταται πλέον απαραίτητη.

«Για να αναδείξουμε το μακιγιάζ ενώ φοράμε μάσκα και το πρόσωπό μας είναι μισοκαλυμμένο, δεν είναι απαραίτητο το κραγιόν. Αφού τα χείλη δεν φαίνονται, οι γυναίκες θα πρέπει να επικεντρωθούν στον καλλωπισμό της επάνω πλευράς του προσώπου», όπως επισημαίνει, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Αυτό βέβαια δεν ικανοποιεί τις γυναίκες που προτιμούν ένα έντονο κραγιόν έχοντας σχεδόν άβαφο το υπόλοιπο πρόσωπό τους .

Έμφαση στις φωτεινές σκιές

Τώρα ήρθε η ώρα για φωτεινές σκιές που θα αναδείξουν το γυναικείο βλέμμα.

«Με έντονες βλεφαρίδες – ψεύτικες ή φυσικές- μολύβι ματιών ή eyeliner και καλοσχηματισμένα φρύδια», δημιουργείτε μια υπέροχη εμφάνιση και προσθέτοντας λίγο ρουζ στα μάτια, αποκτάτε μια φρέσκια όψη», συμβουλεύουν οι ειδικοί.

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: madata.gr

Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO

Rate it