Ασπα Τσίνα: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το J2US!

0

Με ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Facebook, η Άσπα Τσίνα ενημέρωσε τους ακολούθους της πως αποχωρεί από το J2US.

Η Άσπα Τσίνα, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο αντιπαράθεσης με τους κριτές του J2US, εξηγεί σε ένα σύντομο βίντεο πως η γιατρός της συνέστησε ξεκούραση για έναν μήνα.

«Ξέρω πολύ καλά να μάχομαι, αλλά να ιεραρχώ τα πράγματα σωστά. Η διασφάλιση της υγείας μου είναι νούμερο ένα» λέει στο βίντεο και προσθέτει: «Αποφάσισα να ακολουθήσω τις ιατρικές οδηγίες της γιατρού μου και η οποία συνεκτιμώντας την κατάσταση του οργανισμού μου, μου συνιστά ξεκούραση για ένα μήνα».

«Έτσι αποφάσισα να αποχωρήσω από το J2US… το επεισόδιο που θα παίξει αύριο είναι το τελευταίο για εμένα επεισόδιο» λέει η Άσπα Τσίνα στο βίντεο και σημειώνει πως στο επεισόδιο του Σαββάτου -που ξεκινά μια ώρα αργότερα – είναι εμφανής η καταπόνηση και η κούραση. «Όπως θα παρακολουθήσετε η κούραση και η καταπόνηση του οργανισμού μου είναι εμφανής. Όσοι έχουν μάτια θα το δουν, οι υπόλοιπο δεν με απασχολεί, ας πεθάνουν τυφλοπόντικες» σχολιάζει…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/aspa-tsina-apohorei-j2us-anakoinosi-facebookShare.

Leave A Reply