play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου θα πραγματοποιηθεί, διαφορετικό, με μικρότερη διάρκεια και σαφώς λιγότερες παραστάσεις ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους καλλιτέχνες.
Το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών
Το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει οκτώ μουσικές παραστάσεις στο Ηρώδειο, τρεις θεατρικές παραστάσεις στην Επίδαυρο και πέντε στη Μικρή Επίδαυρο. Το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, πιστό στο ραντεβού του με το κοινό ακόμα και μέσα σε αυτή την πρωτοφανή συγκυρία, θα παρουσιάσει ένα συμπυκνωμένο πρόγραμμα, στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική δημιουργία, που περνά μια ιδιαιτέρως δύσκολη περίοδο, και ταυτόχρονα δίνοντας στους πολίτες, αλλά και στους επισκέπτες της χώρας μας, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παραστάσεις και συναυλίες μεγάλης κλίμακας στα εμβληματικά μνημεία.

Πρώτη παράσταση του Φεστιβάλ Αθηνών στο Ηρώδειο στις 15 και 16 Ιουλίου μία μουσική πρόταση αφιερωμένη στον Θάνο Μικρούτσικο.
Οπως ανέφερε στην παρουσίαση του προγράμματος για το φετινό καλοκαίρι η καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Κατερίνα Ευαγγελάτου «Σε αυτήν την ειδική εκδοχή του πρoγράμματός μας, όπως τελικά διαμορφώθηκε, θα σας παρουσιάσουμε 17 ελληνικές παραγωγές Μουσικής, Θεάτρου και Όπερας, με περίπου 300 καλλιτέχνες, που θα εμφανιστούν μόνο στα ανοικτά θέατρα της Επιδαύρου και στο Ηρώδειο. Πρόκειται για ορισμένες δικές μας παραγωγές και συνεργασίες με φίλους κρατικούς φορείς, που όλες είχαν ήδη εξαγγελθεί στο πρόγραμμά μας και θα παρουσιαστούν προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα που επιβάλλει η πανδημία».
Συνεργασία Φεστιβάλ-Οργανισμός ΝΕΟΝ
Το Φεστιβάλ θα ξεκινήσει με έναν αντισυμβατικό τρόπο, καθώς συμπράττει φέτος με τον οργανισμό ΝΕΟΝ σε ένα τολμηρό εικαστικό και επιμελητικό εγχείρημα, που θέτει στο επίκεντρό του τη σύνδεση των παραστατικών τεχνών με την εικαστική δημιουργία, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει, με τρόπο εντελώς απρόσμενο για τον θεατή, τον εμβληματικό χώρο του Ωδείου Ηρώδου Αττικού. Ο καλλιτέχνης Διονύσης Καβαλλιεράτος στήνει το γλυπτό «Αποπροσανατολισμένος χορός / Παραπλανημένος πλανήτης» στο Ηρώδειο. Πρόκειται για μια in situ εγκατάσταση, έναν κυκλικό χορό σαράντα περίπου γλυπτικών μορφών, που αναπτύσσεται στην ορχήστρα του Ηρωδείου συναρμόζοντας στοιχεία διάφορων εποχών και πολιτισμών ‒από την προϊστορία και την αρχαιότητα ως τη μοντέρνα τέχνη, το θέατρο, τη μαζική κουλτούρα και τη λαϊκή τέχνη‒ και παραπέμπει στους τύπους, τις τελετουργίες και την κινησιολογία του αρχαίου δράματος.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
ανακοινώθηκε Επίδαυρο ΗΡΩΔΕΙΟ καλοκαίρι Οσα θα δούμε πρόγραμμα Φεστιβάλ Αθηνών
|
|---|
|
|

play_arrow
Dancing In The Flames The Weeknd
play_arrow
Se Periptosi Pou Anna Vissi
play_arrow
Bad Dreams Teddy Swims
play_arrow
Xiliometra APON
play_arrow
Koino Mistiko (feat. Lila) LILA
play_arrow
Messy Lola Young
play_arrow
I Adore You (feat. Daecolm) HUGEL, Topic & Arash
play_arrow
Gyrismos Christos Mastoras & Melisses
COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS