Κέρδισε μια εκδρομή για 2 άτομα στους καταρράκτες της Νέδας από το TRIGILIDAS TRAVEL!

0

Συντονιστείτε στο City FM 103,8 και ετοιμαστείτε για τα ωραιότερα ταξίδια!

Αυτό το καλοκαίρι ο City FM 103,8 σε συνεργασία με το TRIGILIDAS TRAVEL & HOLIDAYS, θα σας δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τους ωραιότερους προορισμούς στην Ελλάδα μέσα από μια σειρά εκδρομών που θα σας μείνουν αξέχαστες!

Συντονισμένοι στο City FM 103,8 και όταν σας ζητηθεί τηλεφωνήστε στο 2721063253 και δηλώστε συμμετοχή στην 2η ΔΩΡΕΑΝ εκδρομή!

Ένας τυχερός ακροατής του City FM 103,8 θα κερδίσει μια εκδρομή και μπάνιο για 2 άτομα στους καταρράκτες της Νέδας και στα γραφικά χωριά Πλατάνια, Σιδηρόκαστρο και Αμπελιώνα!

Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020!

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο τυχερός ακροατής που θα κερδίσει την μονοήμερη εκδρομή για 2 άτομα στους καταρράκτες της Νέδας, μπορεί να επιλέξει και την ημερομηνία που θέλει να πάει, μιας και το TRIGILIDAS TRAVEL έχει προγραμματίσει 8 εκδρομές! Οι προγραμματισμένες εκδρομές είναι κατά τις παρακάτω ημερομηνίες:

21 Ιουνίου/ 5,15,29 Ιουλίου/ 9,19,30 Αυγούστου/ 6 Σεπτεμβρίου!

Μπείτε στο trigilidas.gr και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες της εκδρομής, ενημερώστε την παρέα σας και ταξιδέψτε με ασφάλεια με το TRIGILIDAS TRAVEL & HOLIDAYS!

Δείτε το σχετικό link: https://www.trigilidas.gr/taxidia/katarraktes-nedas-platania-sidirokastro-ampeliona/

Λίγα λόγια για τη Νέδα:

Καταρράκτες Νέδας: Ο μικρός “θησαυρός” της Πελοποννήσου!

“Η Νέδα, ένας ποταμός με θηλυκό όνομα, οριοθετεί τα σύνορα μεταξύ των νομών Ηλείας και Μεσσηνίας και αποτελεί έναν ακόμη “θησαυρό” φυσικής ομορφιάς στην Πελοπόννησο.”

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.

·         Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

·         Ο τυχερός ακροατής δεν μπορεί να ανταλλάξει το δώρο για τη συγκεκριμένη εκδρομή, με άλλη εκδρομή ή χρήματα.

·         Το δώρο είναι ονομαστικό και δεν μεταβιβάζεται.

 

Share.

Leave A Reply