Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Η Aegean ακύρωσε πτήσεις για 4 διεθνείς προορισμούς!

0

Οι διεθνείς πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” ξεκινούν την 1η Ιουλίου, αλλά κανένας δεν γνωρίζει ακόμα με ποιες ευρωπαϊκές πόλεις θα συνδεθεί φέτος το καλοκαίρι η Καλαμάτα, καθώς οι αεροπορικές εταιρείες αλλάζουν διαρκώς το πρόγραμμά τους.

Χθες έγινε γνωστό ότι η Αegean ακυρώνει τις καλοκαιρινές συνδέσεις της Καλαμάτας με Μόσχα, Μιλάνο, Στοκχόλμη και Παρίσι. Οι πτήσεις από και προς Μόναχο θα ξεκινήσουν στις 23 Ιουλίου, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να εκτελεστεί το φθινοπωρινό πρόγραμμα προς Στοκχόλμη. Οι πτήσεις τσάρτερ της Αegean από Λευκωσία και Κατοβίτσε θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό της εταιρείας.

Οι υπόλοιπες εταιρείες αναμένεται να ανακοινώσουν το οριστικό τους πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αλλαγές της τελευταίας στιγμής – είτε λόγω χαμηλής ζήτησης είτε λόγω αναθεώρησης του προγράμματος εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος των αερομεταφορών.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τώρα έχουν ανακοινώσει επισήμως ότι θα ξεκινήσουν πτήσεις για Καλαμάτα η Condor (Αμβούργο, Μόναχο, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη) και η Ryanair (Μιλάνο, Μπέργκαμο, Λονδίνο, Γκντανσκ, Βιέννη)…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://eleftheriaonline.gr/local/oikonomia/tourismos/item/216959-aerodromio-kalamatas-i-aegean-akyrose-ptiseis-gia-4-diethneis-proorismoysShare.

Leave A Reply