Κερδίστε υπέροχα ΔΩΡΑ από το OXYGEN και το LIATRIS!

0

Και τα υπέροχα ΔΩΡΑ συνεχίζονται στο City FM 103,8!

Ήρθαν 4 υπέροχα διακοσμητικά, για 4 φανταστικούς ακροατές του City FM 103,8!

4 ΔΩΡΑ για το σπίτι, τη βεράντα ή τον κήπο, από τα αγαπημένα καταστήματα, OXYGEN και LIATRIS, που βρίσκονται Ψαρών 94 στην Καλαμάτα!

Συντονιστείτε στο City FM 103,8, τηλεφωνήστε στο 27 21 0 63 2 53 και μπείτε στο νέο διαγωνισμό για να διεκδικήσετε 1 από τα 4 δώρα!

Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020.

2 διακοσμητικά μαξιλάρια σε μοντέρνα χρώματα και 2 λουλουδένια διακοσμητικά που θα στολίσουν μοναδικά το χώρο σας!

Τηλεφωνήστε και διεκδικήστε 1 από τα 4 δώρα που προσφέρουν τα καταστήματα: LIATRIS & OXYGEN στους ακροατές του CITY FM 103,8!

 

Το αγαπημένο OXYGEN δημιούργησε ένα shop in shοp, στο χώρο του Liatris Ψαρών 94 στην Καλαμάτα, με τα πιο εντυπωσιακά χειροποίητα φωτιστικά και πορτατίφ, καθώς και με τα ωραιότερα οικολογικά ξύλινα παιχνίδια! Ότι χρειάζεστε για το παιδικό δωμάτιο, όλα χειροποίητα και συναρπαστικά, θα τα βρείτε στο OXYGEN, από κρεμάστρες και πορτατίφ, μέχρι μαξιλάρια και φωτιστικά, Ψαρών 94 στην Καλαμάτα, απέναντι από τις μπασκέτες στο πάρκο του ΟΣΕ. ΚΑΙ ένα super νέο!!! το OXYGEN ετοιμάζει το νέο του χώρο στο κέντρο της Καλαμάτας!

https://www.facebook.com/OxygenToys/

 

Ωστόσο,  υπέροχες ¨ιστορίες γάμου & βάπτισης¨ γράφονται στην ίδια διεύθυνση, Ψαρών 95, από το  Wedding Stories by LIATRIS, το οποίο με κέφι και φαντασία αναλαμβάνει να οργανώσει το γάμο σας ή τη βάπτιση του παιδιού σας! Υπέροχες δημιουργίες, φίνες και μοναδικές που θα αναδείξουν τις σημαντικές στιγμές της ζωής σας! Αν σχεδιάζετε τον γάμο σας ή πρόκειται να βαπτίσετε το παιδί σας, επισκεφθείτε το LIATRIS και το σίγουρο είναι πως θα σας προτείνουν τα καλύτερα!

https://www.facebook.com/Liatris-wedding-stories-1249434505101436/Share.

Leave A Reply