Κέρδισε μια συναρπαστική εκδρομή για 2 άτομα από το TRIGILIDAS TRAVEL!

0


Spread the love

Συντονιστείτε στο City FM 103,8 και κερδίστε συναρπαστικές εκδρομές!

Αυτό το καλοκαίρι ο City FM 103,8 σε συνεργασία με το TRIGILIDAS TRAVEL & HOLIDAYS, θα σας δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τους ωραιότερους προορισμούς στην Ελλάδα μέσα από μια σειρά εκδρομών που θα σας μείνουν αξέχαστες!

Συντονιστείτε στο City FM 103,8 και όταν σας ζητηθεί τηλεφωνήστε στο 2721063253 και δηλώστε συμμετοχή στην 3η ΔΩΡΕΑΝ εκδρομή!

Ένας τυχερός ακροατής του City FM 103,8 θα κερδίσει μια εκδρομή στην Αθήνα και θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Πλάκα και το Μοναστηράκι! Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020!

Και μάλιστα, ο ακροατής που θα κερδίσει τη συγκεκριμένη εκδρομή, μπορεί να επιλέξει και την ημερομηνία που θέλει να πάει, μιας και το TRIGILIDAS TRAVEL έχει προγραμματίσει ακόμα 7 εκδρομές!

Οι προγραμματισμένες εκδρομές είναι κατά τις παρακάτω ημερομηνίες:

Αναχωρήσεις: 12,26 Ιουλίου/ 9,23 Αυγούστου/ 13 Σεπτεμβρίου/ 4,18 Οκτωβρίου

Μπείτε στο trigilidas.gr και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες της εκδρομής, ενημερώστε την παρέα σας και ταξιδέψτε με ασφάλεια με το TRIGILIDAS TRAVEL & HOLIDAYS!

Δείτε το σχετικό link:

https://www.trigilidas.gr/taxidia/athina-kentro-politismoy-stayros-niarxos/

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι κέντρο πολιτισμού και εκδηλώσεων συνολικής έκτασης 210.000 μ², το οποίο περιλαμβάνει τις κτιριακές εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής καθώς και πάρκο αστικού τύπου και άλλες μικρότερες εγκαταστάσεις. Το κέντρο έχει λάβει πληθώρα διακρίσεων και επαίνων τόσο για το φιλανθρωπικό του έργο και τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα σε αυτό όσο και για την αρχιτεκτονική του που θεωρείται πρωτοπόρα σε όλο τον κόσμο. Σχεδιάστηκε από τον Ιταλό αρχιτέκτονα Ρέντσο Πιάνο και η συνολική του αξία εκτιμάται γύρω στα 3.000.000.000 ευρώ.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων.

  • Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.
  • Ο τυχερός ακροατής δεν μπορεί να ανταλλάξει το δώρο για τη συγκεκριμένη εκδρομή, με άλλη εκδρομή ή χρήματα.
  • Το δώρο είναι ονομαστικό και δεν μεταβιβάζεται.

 

 

 

Share.


Leave A Reply