Χωρισμός για ζευγάρι της ελληνικής showbiz! (βίντεο)

0

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το χωρισμό με το μοντέλο Δημήτρη Ταταράκη έδωσε η Ελευθερία Ελευθερίου τονίζοντας πως αυτό είναι ένα κεφάλαιο στη ζωή της που έχει κλείσει. Αξίζει να σημειωθεί πως το μοντέλο και η τραγουδίστρια πέρασαν μαζί την καραντίνα και ο χωρισμός τους ήρθε περί τα τέλη Μαΐου.Είναι κάτι πάρα πολύ πρόσφατο που έγινε. Δεν είμαι αυτή τη στιγμή σε θέση να πω κάτι παραπάνω. Αυτό το κεφάλαιο στην ζωή μου έχει κλείσει. Ασχολούμαι τώρα με το κομμάτι της δουλειάς. Έχω πέσει όντως με τα μούτρα. Με το που βγήκα από την καραντίνα έχω πέσει με τα μούτρα στην δουλειά.

Είναι κάτι το οποίο έχει κλείσει και νομίζω ότι από τη στιγμή που πήρε τόση έκταση και έχουν ειπωθεί πολλά και γραφτεί πολλά, γενικά σαν άνθρωπο με στεναχωρεί. Από τη στιγμή που έγινε γνωστό, θα το “λουστώ” κιόλας το χωρισμό. Από τη στιγμή που είναι ένα κεφάλαιο που έκλεισε δεν υπάρχει λόγος να το συζητάω. Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό, ότι θα με βρεθώ σε μια θέση που θα με ρωτήσουν. Είναι κάτι που δεν το προγραμματίζεις

Περνούσαμε όντως ωραία. Απλά τελείωσε. Αυτό. Μέχρι εκεί. Τόσα χρόνια που είμαι στην δουλειά, γενικά δεν μου αρέσει, δεν είναι άνθρωπος που μου αρέσει να απασχολώ, ούτε να χρησιμοποιήσω την προσωπική μου ζωή. Είχα μια σχέση, περνούσα ωραία, δεν είχα κανένα πρόβλημα να το δείξω. Για αυτό λέω ότι τώρα θα το “λουστώ”. Από τη στιγμή που το δημοσιοποίησα, τώρα θα “λουστώ” και τον χωρισμό. Θα το περάσω αυτό το στάδιο», ανέφερε η τραγουδίστρια στηην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

 

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ: madata.grShare.

Leave A Reply