play_arrow
City FM 103,8
play_arrow
ΔΙΑΥΛΟΣ 99.2 FM
play_arrow
Κανάλι 20 107,5
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε… «στουπί» στο μεθύσι με ρακή ένας άτακτος μπόμπιρας σε ένα χωριό του δήμου Μαλεβιζίου στο Ηράκλειο με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο, διερευνούν οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν από τους γιατρούς για το ασυνήθιστο περιστατικό μέθης!
Το 10χρονο αγοράκι μαζί με έναν φίλο του πήγαν την Δευτέρα μέχρι την αγροικία ενός θείου του, αλλά δεν βρήκαν κάποιον εκεί. Όμως, βρήκαν ένα μπουκάλι με τσικουδιά πάνω στο τραπέζι και, καθώς δεν τον επιτηρούσε κάποιος, ο πιτσιρίκος δεν δίστασε να γεμίσει ένα ποτήρι με το δυνατό ποτό και να το πιει σχεδόν ολόκληρο! Όπως ήταν φυσικό, άρχισε αμέσως να ζαλίζεται και να μη μπορεί να σταθεί στα πόδια του.
Τρομοκρατημένο το άλλο παιδί, έτρεξε να ειδοποιήσει τους γονείς τους, οι οποίοι έσπευσαν στην αγροικία και βρήκαν τον 10χρονο σε κακή κατάσταση. Αμέσως τον μετέφεραν στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και η κατάστασή του κρίνεται καλή. Όμως, για προληπτικούς λόγους, παρέμεινε για νοσηλεία στην Παιδιατρική κλινική.
Συντάχθηκε από: MESSINIA RADIO
10χρονος ετσουξε Ηράκλειο κατέληξε νοσοκομείο ρακή
|
|---|
|
|

COPYRIGHT © 2015 - 2025 MESSINIARADIO.GR | POWERED BY SLAVE IT SOLUTIONS