Κρήτη: Τουρίστρια θετική στον κορωνοϊό έκανε βόλτες στο νησί για 72 ώρες!

0

Θετική στον κορωνοϊό εντοπίστηκε μια τουρίστρια από τη Ρουμανία στην Κρήτη, η οποία έφτασε στο νησί προκειμένου να περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr η γυναίκα από την Ρουμανία έκανε βόλτες στο νησί για τουλάχιστον 72 ώρες προτού οι αρμόδιοι την εντοπίσουν και την θέσουν σε καραντίνα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ρουμάνα είχε δηλώσει διαφορετικό ξενοδοχείο, από εκείνο που είχε δηλώσει.

Αναλυτικότερα, η τουρίστρια από τη Ρουμανία μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου υπεβλήθη στο τεστ για κορωνοϊό και στη συνέχεια της δόθηκε -όπως ορίζει το πρωτόκολλο- η οδηγία να μεταφερθεί στο ξενοδοχείο της και να παραμείνει εκεί για 24 ώρες μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα.

Η ίδια πήγε στο ξενοδοχείο που είχε κλείσει από την πατρίδα της, ωστόσο βρήκε τις πόρτες του κλειστές! Σύμφωνα με την ίδια πηγή πληροφοριών, η ξενοδοχειακή μονάδα δεν είχε ακόμα ανοίξει με αποτέλεσμα το τουριστικό γραφείο να της βρει άλλο διαθέσιμο ξενοδοχείο και να την μεταφέρει εκεί…

Διαβάστε περισσότερα εδώ: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/kriti-toyristria-thetiki-koronoio-ekane-boltesShare.

Leave A Reply