9 πράγματα που θέλει να κάνεις στο κρεβάτι!

0

Οι άντρες δεν μιλούν πολύ- που λέει και το τραγούδι. Επειδή όμως και οι γυναίκες δεν μπορούν να ζουν συνέχεια με την ανασφάλεια αν τα κάνουν όλα σωστά ή όχι (εάν υποθέσουμε ότι σας νοιάζει), εγώ θα ανοίξω το στόμα μου και θα σου πω όλα αυτά που εμείς, οι εκπρόσωποι του ισχυρού φύλου, οι μακρινοί απόγονοι του τύπου με το ρόπαλο που σε τράβαγε στη σπηλιά από την κοτσίδα, θα θέλαμε να κάνετε περισσότερο στο σεξ. Ιδού λοιπόν τι περιμένει από σένα ένας άντρας όταν βρίσκεται γυμνός και ευάλωτος στο κρεβάτι σου:

Να τον αποθεώνεις

Εντάξει, θα το έχεις καταλάβει… Εμείς οι άντρες είμαστε και λίγο εγωιστικά γουρούνια. Επίσης, κάνεις λάθος εάν νομίζεις ότι για εμάς όλο το θέμα περιορίζεται σε μερικά τετραγωνικά εκατοστά σάρκας και εσείς είστε οι «εγκεφαλικοί» τύποι. Γι’ αυτό, ακολούθησε τη συμβουλή μου: καν’ τον να νιώθει ακαταμάχητος και το αίσθημα που θα του χαρίσεις μπορεί και να είναι πιο απολαυστικό κι από την ίδια την πράξη (καλά, λέμε τώρα)!

Να του εξασφαλίζεις το καλύτερο οπτικό πεδίο

Τα αγόρια είμαστε οπτικοί τύποι. Θέλουμε να κοιτάζουμε όταν κάνουμε σεξ και να έχουμε απρόσκοπτη θέα του τι γίνεται εκεί κάτω. Μην μας αναγκάζεις λοιπόν να ικετέψουμε για να δεχτείς μια στάση που προσφέρει λίγο καλό θέαμα (όπως για παράδειγμα αυτή της ανάποδης αμαζόνας)!

Να του κάνεις εκπλήξεις

Φαντάσου, λέει, να τον πιάσεις από τον γιακά μέσα στο club, να τον οδηγήσεις σε ένα σκοτεινό σημείο κάτω από μια σκάλα και να το κάνετε εκεί, έτσι απλά, χωρίς συνεννοήσεις και τα σχετικά. Καλά, αν δεν είσαι ο τύπος της γυναίκας που θα κάνει κάτι τόσο εκκεντρικό, τουλάχιστον σκέψου κάθε φορά κάτι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα της κρεβατοκάμαρας. Αν θες, εδώ θα βρεις μερικές ιδέες για να κάνεις σεξ σε δημόσιο χώρο (χωρίς να σας συλλάβουν) ακόμα κι εσύ που είσαι αρχάρια!

Συνέχεια άρθρου εδώ

Πηγή: y-olo.grShare.

Leave A Reply