Υπερθέαμα σε αέρα και ξηρά από τις 17 έως τις 19 Ιουλίου στο 17ο  Motor Festival της Μεσσήνης!

0


Όσοι επιλέξουν το τριήμερο 17 έως και 19 Ιουλίου να παραστούν στο 17ο Motor Festival της Τριόδου στη Μεσσήνη θα βρεθούν μέσα στο μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης στην Ελλάδα μην ξέροντας που να… πρωτοστρέψουν το βλέμμα τους, αφού το υπερθέαμα θα έρχεται από ουρανό και γη!

Όχι, δεν πρόκειται για λεκτική υπερβολή. Βλέπετε στο 17ο Motor Festival που θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο της Τριόδου, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Μεσσήνης και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, τα shows δεν θα αναπτυχθούν αποκλειστικά εντός της μαγευτικής πενταπλής (!) αρένας δράσης, αλλά θα εξελίσσονται και πάνω από αυτήν!

Ο βελτιωτικός οίκος RTMG Perfomance σε συνεργασία με την αερολέσχη Χαλκιδικής Πήγασος θα… απογειώσουν τον κόσμο και το θέαμα του Festival με τις άκρως εντυπωσιακές πτήσεις και τα εναέρια κόλπα των αεροπλάνων τους ψηλά στον ουρανό του Motor Festival!

Έργο παρακαταθήκη στο αεροδρόμιο της Μεσσήνης

Στη ξηρά ήδη δημιουργείται η πιο εντυπωσιακή αρένα δράσης στην Ελλάδα σε μια έκταση 200 στρεμμάτων! Ένα έργο, που όπως σωστά επισημαίνει και ο διοργανωτής του φεστιβάλ, Μιχάλης Κοντιζάς, θα «μείνει ως παρακαταθήκη στον τόπο ως ένα αθλητικό και τουριστικό προϊόν, που θα συνεχίσει παράλληλα να αναδεικνύει τη δύναμη του μηχανοκίνητου αθλητισμού».

Με σκληρή δουλειά βρίσκονται εδώ και καιρό σε εξέλιξη οι εργασίες που θα… ζωντανέψουν αυτήν την τεράστια έκταση, στην οποία θα διαμορφωθεί η μοναδική πενταπλή αρένα δράσης.

Στην On Road πίστα οι θεατές θα απολαύσουν από τους επαγγελματίες οδηγούς του Motor Festival εντυπωσιακά shows με dragster, drift, αυτοκίνητα αναβάσεων, μοτοσυκλέτες ταχύτητας, stunμηχανές και αυτοκίνητα, φορτηγά και καρτ. Στην Off Road πίστα τα… τέρατα (4Χ4) του Motor Festival θα… διαλύσουν κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στο διάβα τους, ενώ στην χωμάτινη πίστα θα εξελίσσονται μοναδικά rally shows και dirt Games. Στην πίστα Motocross και σε εκείνη για flat track και mini motocross οι κορυφαίοι του είδους θα επιδοθούν σε εντυπωσιακά Εxtreme και όχι μόνο shows!

Δίπλα από την πενταπλή αρένα δράσης θα υπάρχει η Έκθεση των επαγγελματιών του χώρου και φυσικά ο μοναδικός «Γύρος του θανάτου», το πιο ιστορικό ακροβατικό στην ιστορία της μηχανοκίνησης. Κι όλα αυτά εν οι διοργανωτές επιφυλάσσουν στους επισκέπτες μια σειρά επιπλέον εκπλήξεων με πλούσια δώρα!

Από τις 17 έως και τις 19 Ιουλίου στο αεροδρόμιο της Τριόδου στη Μεσσήνη θα πραγματοποιηθεί το πιο φαντασμαγορικό μηχανοκίνητο event της χρονιάς! Οι πύλες του 17ου Motor Festival θα ανοίξουν για το κοινό την Παρασκευή 17 Ιουλίου στις 21:00 με το ωράριο λειτουργίας να διαμορφώνεται ως εξής: Παρασκευή 17 Ιουλίου 21:00 – 00:00, Σάββατο 18 Ιουλίου 18:00 – 00:00 και Κυριακή 19 Ιουλίου 18:00 – 23:00. Περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα του Motor Festival στο Facebook.

https://www.facebook.com/motorfestival.gr/

Υποστήριξη:

Share.


Leave A Reply