Τα πιο ωραία γυναικεία τατουάζ και σε ποια σημεία να τα εφαρμόσετε!

0

Το τατουάζ είναι η καλύτερη επιλογή εάν θέλετε να έχετε πάντα πάνω σας ένα σημαντικό για εσάς γεγονός, ένα πρόσωπο ή ένα σχέδιο. Τα σχέδια που απευθύνονται στις γυναίκες είναι αμέτρητα και επίσης πολλά σημεία του σώματός τους προσφέρονται για την εφαρμογή των τατουάζ. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται από εκείνες σε ποιο σημείο θα το κάνουν ώστε να είναι λιγότερο ή περισσότερο εμφανές. Θα δούμε οπότε ποια σχέδια τατουάζ  μπορείτε να κάνετε αν ανήκετε στο γυναικείο πληθυσμό, καθώς και ποια σημεία του σώματος να προτιμήσετε.

Τα δάχτυλα του χεριού είναι μία πολύ καλή επιλογή εάν θέλετε κάτι διακριτικό που θα το βλέπετε όμως όλη την ώρα. Μπορείτε να επιλέξετε το εσωτερικό μέρος του δαχτύλου εάν θέλετε κάτι πιο ‘κρυμμένο’ ή το επάνω μέρος του ώστε να είναι ορατό από όλους. Τα σχέδια τα οποία μπορείτε να κάνετε είναι ένα βέλος, να γράψετε μία μικρή λέξη, έναν φιόγκο ή ένα ή περισσότερα μικρά σύμβολα τα οποία σας εκφράζουν.

Ένα πολύ πρωτότυπο σημείο για να κάνετε το νέο σας τατουάζ είναι αναμφίβολα πίσω από το αφτί. Το σημείο αυτό είναι πολύ όμορφο και διακριτικό, και φυσικά έχετε την επιλογή να το κρύψετε αν αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω. Πίσω από το αφτί μπορείτε να σχεδιάσετε μικρά αστεράκια, νότες μουσικής, λουλούδια, μικρές καρδιές ή οτιδήποτε άλλο σας εκφράζει. Εάν δε, επιλέξετε να πιάσετε τα μαλλιά σας και να φορέσετε σκουλαρίκια, θα το αναδείξετε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο καρπός του χεριού είναι ένα ακόμα σημείο το οποίο επιλέγουν πολλές γυναίκες να εφαρμόσουν το τατουάζ τους. Είναι σχετικά διακριτικό, και φορώντας μία μπλούζα με μακρύ μανίκι δε θα γίνει αντιληπτό από κανέναν. Οι επιλογές που έχετε και εδώ είναι πολλές, με τις πιο διαδεδομένες να είναι μία λέξη ή μικρή φράση που σας εκφράζει, καθώς και  ένα μικρό σχέδιο όπως φτερό, βέλος ή μία άγκυρα.

Το σημείο χαμηλά στο πόδι είναι ακόμα ένα το οποίο επιλέγεται από πολλές γυναίκες, αφού κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι αρκετά εμφανές με τα ανοιχτά παπούτσια. Εάν επιλέξετε κάτι πιο διακριτικό, μπορείτε να κάνετε ένα μικρό σχέδιο κοντά στα δάχτυλα του ποδιού. Αν πάλι θέλετε κάτι πιο εμφανές, ο αστράγαλος είναι το ιδανικό σημείο. Εκεί μπορείτε να εφαρμόσετε ένα tribal, ένα σχέδιο με λουλούδια, ένα μοτίβο με πουλάκια ή μία αγαπημένη σας φράση.

Αν βέβαια θέλετε κάτι το οποίο να μην είναι διακριτικό, η πλάτη σας είναι το κατάλληλο σημείο για αυτό. Μπορείτε να κάνετε ένα σχέδιο στο κέντρο της πλάτης ή στον ώμο, όπως μία σειρά από αστέρια ή μία πεταλούδα. Ο συνδυασμός επιπλέον μοτίβων είναι ακόμα μία καλή ιδέα για το σημείο αυτό.

Να θυμάστε ότι στην περίπτωση που δεν το επιθυμείτε πλέον, η αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ (δείτε εδώ) είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος ώστε να το απομακρύνετε από το σώμα σας σε όποιο σημείο και αν το κάνατε.

Share.

Leave A Reply